Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pewnie masz racjęNatomiast mam takie przekonanie, że są też dziewczyny które robią co mogą w pracy a wieść o ciąży rozbudza w ich przełożonych jakąś niechęć... Jak gdyby nie było to naturalne zatrudniając młodą dziewczynę, że kiedyś ta chwila nastąpi...
A tak z innej beczki. Co tam macie dzisiaj na obiad? Szukam pomysłu, co można zjeść po czym mnie nie zemdli![]()
Moja endokrynolog mówi że w ciąży powinno się mieć od 0,8, a dzwoniłaś do lekarza??Dziewczyny, tsh=0,34 => nie za mało? Normę w ciąży pokazuje mi 0,4. Na pewno któraś z Was ma wiedzę i doświadczenie w tym temacie![]()
Chyba mało, ja mam tyle bez ciąży i to jest wynik graniczny dla nadczynności, w ciąży skończyło mi do 1,2 i mój lekarz mówi, że idealne.Dziewczyny, tsh=0,34 => nie za mało? Normę w ciąży pokazuje mi 0,4. Na pewno któraś z Was ma wiedzę i doświadczenie w tym temacie![]()
Mam podobnie i moja Pani endokrynolog mówi, że to dobry wynik i że wynik zmienia się odrobinę codziennie... Nie ma stałego poziomu, rano jest inny ale wieczorem również dlatego grunt, żeby było mniej niż 1... chociaż kobiety bez chorób tarczycy nawet powyżej 1 uznaje się za wyniki prawidłowe. Ale ja mam Hashimoto więc warto się skonsultować mimo wszystko że specjalistą bo co u mnie można uznać za normę u Ciebie może nią nie byćDziewczyny, tsh=0,34 => nie za mało? Normę w ciąży pokazuje mi 0,4. Na pewno któraś z Was ma wiedzę i doświadczenie w tym temacie![]()
Ja mam aktualnie 1.6 i cieszę się ogromnie z tego wyniku, bo to jeden z moich najniższych. Niestety mogę doradzać wyłącznie w tych górnych normach, bo dolnych nigdy nie osiągałam [emoji4]Mam podobnie i moja Pani endokrynolog mówi, że to dobry wynik i że wynik zmienia się odrobinę codziennie... Nie ma stałego poziomu, rano jest inny ale wieczorem również dlatego grunt, żeby było mniej niż 1... chociaż kobiety bez chorób tarczycy nawet powyżej 1 uznaje się za wyniki prawidłowe. Ale ja mam Hashimoto więc warto się skonsultować mimo wszystko że specjalistą bo co u mnie można uznać za normę u Ciebie może nią nie być![]()
Jak się dzisiaj czujesz?? Gorączka ci zeszła?ja mam właśnie już gorączkę 38.3zaczynam się zastanawiać i bać czy to nie korona...niby nie miałam z nikim kontaku ale... rozmawiałam dziś z lekarzem i mówiła, żeby żadnych leków nie brać, masakra..
Ja o 13.30. do 12 jestem w pracyJa mam aktualnie 1.6 i cieszę się ogromnie z tego wyniku, bo to jeden z moich najniższych. Niestety mogę doradzać wyłącznie w tych górnych normach, bo dolnych nigdy nie osiągałam [emoji4]
Ktos dzis wizytuje? [emoji4]
Też mam krwiakaKochana bardzo wiele dziewczyn zmaga się z krwiakami i z tego co tutaj podczytywalam, to odrazu miały zalecenia, żeby leżeć i wielu dziewczynom ten krwiak się pięknie wchłaniamusisz na siebie bardzo teraz uważać: nie podskakiwać, nie dźwigać i jak najwięcej polegiwac, żeby zminimalizować ryzyko pęknięcia i rozlania się krwiaka. Wszystko będzie dobrze, trzymamy kciuki!
![]()