Klaudiaxx
Fanka BB :)
nie, rano mam mniejszy ale też taki okrągłyO raju! Całkiem jak mój! Rano mam mniejszy, ale jak tylko zjem to amen [emoji85] wieczorne wstawię zdjęcie [emoji991] a Ty rano jak nie jesteś najedzona też od razu taki masz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie, rano mam mniejszy ale też taki okrągłyO raju! Całkiem jak mój! Rano mam mniejszy, ale jak tylko zjem to amen [emoji85] wieczorne wstawię zdjęcie [emoji991] a Ty rano jak nie jesteś najedzona też od razu taki masz?
Piękny brzuszek, ja mam większy dopiero wieczorem jak się najem, ale wydaje mi się że tylko ja to widzęcoś nie mogę bezpośrednio wrzucić zdjęcia. no patrzcie![]()
Ja tak samo [emoji4] a robicie zdjęcia takie żeby były porównawcze? [emoji4]Piękny brzuszek, ja mam większy dopiero wieczorem jak się najem, ale wydaje mi się że tylko ja to widzę [emoji2960]
Zacznę robić po wizycie w 12 tyg jak będzie wszystko dobrze, bo wtedy już mniejsze prawdopodobieństwo, że coś się złego wydarzyJa tak samo [emoji4] a robicie zdjęcia takie żeby były porównawcze? [emoji4]
A ja to nigdy nie umiałam szukać w lumpach i strasznie zazdrościłam tym co umieją i lubią wyszukiwać perełki.. [emoji2368] Ja na razie jestem zadowolona bo udało mi się znaleźć jakieś starsze staniki co są dobre na mnie i mi w nich wygodnie [emoji3059]
Jak coś mi jednak nie pasuje w domu to potem sprzedaje na vinted i to jeszcze z zyskiem. 
ja zaraz jadę na gofry babelkowe. dziewczyny czy tylko ja mam taki wielki brzuch??? w sensie, taki wywalony, że ciąży nie ukryje, nie wciągnę tego ani nic...masakra po prostu
![]()
A ja pomyślałam że właśnie chyba jutro zrobię, miałam plan wczoraj, bo zaczynałam 11t, ale tak mi się nie chciało, a i pomysłu brak, a później się nazarlam i wyglądałam jak dwa miesiące później [emoji85] może jutro coś zrobię bo jednak pamiątkę bym chciała mieć, a czuje ze za moment już tak względnie płasko nie będzie [emoji4]Zacznę robić po wizycie w 12 tyg jak będzie wszystko dobrze, bo wtedy już mniejsze prawdopodobieństwo, że coś się złego wydarzy [emoji3526]
Tak samo mam na 10:30 jutro.. Cieszę się że jednak rano nie będę myśleć do południa co będzie.. A będzie co ma być.. Dobrze się czuje od 3 dni więc zobaczymy..Ja mam jutro na 10:30'Nastawienie spokojne i pelne pokory.
A który tydzień i po jakim czasie idziesz?Tak samo mam na 10:30 jutro.. Cieszę się że jednak rano nie będę myśleć do południa co będzie.. A będzie co ma być.. Dobrze się czuje od 3 dni więc zobaczymy..
Dokladnie,rano wstac,sniadanie,kapiel,feyzura,makijaz i w droge.Tak samo mam na 10:30 jutro.. Cieszę się że jednak rano nie będę myśleć do południa co będzie.. A będzie co ma być.. Dobrze się czuje od 3 dni więc zobaczymy..