Super! Zdjęcie masz?Jestem po wizycie. Według OM 8+6, a z USG mam 8+2. Wszystko ok, serduszko bije prawidłowo. Za 2 tygodnie mam kontrolna wizytę, Pani Doktor zmierzy malucha i powie kiedy umówić się na prenatalne
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super! Zdjęcie masz?Jestem po wizycie. Według OM 8+6, a z USG mam 8+2. Wszystko ok, serduszko bije prawidłowo. Za 2 tygodnie mam kontrolna wizytę, Pani Doktor zmierzy malucha i powie kiedy umówić się na prenatalne
![]()
Myślałam , że tylko ja mam ten problem. Nie mam żadnych mdłości, nie wymiotuje. Ale walczę z zaparciami od jakiegoś tygodnia i czuję się taka brzydka przez toU mnie z brzuchem to bardziej wzdęcia i zaparcia, które swoją drogą bywają tak upierdliwe... jednego dna wyglądam jakbym była w 5 miesiącu ciąży a po 2 dniach płaska jak deska.. już bym chciała mieć widoczną mała kulkę.
Będę trzymać kciuki. A lekarz mówił coś więcej? Było serduszko?U mnie kiepsko. Zarodek się pojawił, ale odpowiada 6 tygodniowi, czyli aż 3 tygodnie różnicy. Dal skierowanie do szpitala.. Dziewczyny, jutro mam wizytę u innego. Przełożyć na piątek żeby było wszystko wiadomo czy poszłybyscie jutro? Beta z 15500 na 17500 więc przyrost mały..
Tak tylko nie szalejemy tak jak zwykle bo w niektórych pozycjach mnie mdliPytanie z innej beczki wpołzyjecie normalnie?
Mi też spada ciśnienie, właśnie zwłaszcza wtedy kiedy pogoda się zmieniaNie nadążam za wami [emoji85] jak już siadam żeby nadrobić to mam parędziesiąt stron!
KasiaKar dopisz mnie prosze:
Kundlica, 29 lat, podkarpackie, poronienie we wrześniu 2019, data porodu 18.01.2021
Fajnie by było gdyby nam się udało jakoś jeszcze usystematyzować w tabelce dIwn ciąży np na jakiś konkretny dzień, żeby każda mogła się porównać do której ma najbliżej [emoji847]
Laski, a jakie macie ciśnienie? Ja jestem z tych książkowych, czyli 120/75/75 a aktualnie dziś się czułam jak worek, zmierzylam i 98/50/71 [emoji55] aż się wystraszyłam, ale wyczytałam, że w ciąży spada o 10, a że pogoda dziś taka a nie inna (u mnie właśnie burza) to chyba adekwatne jest [emoji2368]