reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Co do urody.... ja patrzac w lustro to kurna chyba mam 16 lat, choc I wtedy takich wypryskow nie mialam. Skora..
Sam tluszcz. Co ta ciaza ze mna robi boszzze. W srode wizyte mam
A wiecie co mi nie daje spokoju.... moja hanut chyba 💃 niedlugo

Hej styczniowki ❤️
Równiez mam termin na styczeń (10.01). Wcześniej nie pisałam, bo miałam ciąże zagrożona i dużego krwiaka.
To moja druga ciąża i druga, która zaczęła się od krwiaka. W obu trafiłam do szpitala w 6 tygodniu z krwotokiem, potem nakaz leżenia i ogromny strach.
Dzisiaj mam 10+1 tyg i jestem po wizycie u lekarza, który powiedział, że po krwiaku nie ma praktycznie śladu.
Ciąże przechodzę wyjątkowo dobrze, jedynie senność... (pierwsza ciąża natomiast dramat, wymioty, zgaga, utrata wagi).
Cieszę się, że w końcu mogłam spokojnie napisać i dołączyć do Was.

Hej styczniowki ❤️
Równiez mam termin na styczeń (10.01). Wcześniej nie pisałam, bo miałam ciąże zagrożona i dużego krwiaka.
To moja druga ciąża i druga, która zaczęła się od krwiaka. W obu trafiłam do szpitala w 6 tygodniu z krwotokiem, potem nakaz leżenia i ogromny strach.
Dzisiaj mam 10+1 tyg i jestem po wizycie u lekarza, który powiedział, że po krwiaku nie ma praktycznie śladu.
Ciąże przechodzę wyjątkowo dobrze, jedynie senność... (pierwsza ciąża natomiast dramat, wymioty, zgaga, utrata wagi).

Witamy kolejną na pokładzie! 😊 10+1 to już pewnie widziałaś sporego bobaska na USG 😍 Teraz już wszystko musi być u Was dobrze! A tak z ciekawości - co u Ciebie wyszło z tych wymiotow i mdłości - synuś czy córcia? 😁

Hej styczniowki [emoji3590]
Rozgosc się u nas [emoji3059] miło tu mamy [emoji4]

Witamy kolejną na pokładzie! 😊 10+1 to już pewnie widziałaś sporego bobaska na USG 😍 Teraz już wszystko musi być u Was dobrze! A tak z ciekawości - co u Ciebie wyszło z tych wymiotow i mdłości - synuś czy córcia? 😁
Wyszedł synus, co najlepsze jadłam dużo słodkiego. Z zabobonów sprawdziła się tylko piękna cera i piękne włosy 😊
A na usg widziałam już sporego dzidziusia, który fikał koziołki 😊

Dziękuję, naprawdę mnie pocieszyłyście. Może macie rację, że ta lekarka była dziwna...
Ja poza tym mam nabrzmiale cycki, codzienne mdłości pół dnia, więc dzięki temu mam trochę nadziei. No i teraz dzięki Wam :)
Widać, że te wymiary mogą być zupełnie różne, zwłaszcza na początkach.
U mnie na 1 USG byłam lekarz mówi że pęcherzyk na 3 tydzień wygląda. Poszłam za 2 tygodnie a okazuje się że USG ma już 6w5d i ma 8,02 . Za tydzień miałam kolejna wizytę i już było crl -15,34 tak że z tygodnia na tydzień może rosnąć i to dużo 😀 jakie bierzess witaminy ? Mi lekarz zalecił pregna plus i jestem zadowolona .
Będzie dobrze. 😀😊

Dziewczyny mam pytanie, bo lekarz przepisał mi lactovaginal, powiedzcie jak długo się to się stosuje? Bo nie wpadłam na to aby zapytać 🤦‍♀️ nie wiem czy powinnam do niego zadzwonić? Czy zastosować się do ulotki czyli stosować przez tydzień? Dodam że kazał mi to brać co 2-gi dzień

reklama
Do góry