asia333podlasie
Fanka BB :)
Temu mnie to zdziwiło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Hipotetycznie, to mnie najbardziej stresuje w tym całym porodzie, że będą odwołane porody rodzinne i będę sama.To czemu dziś na innej grupie pisałaś że rodzisz bez męża?
Nie mam mężaTo czemu dziś na innej grupie pisałaś że rodzisz bez męża?
Ja mam dużo ale to roznie raz wodnisty raz gestyDziewczyny też macie teraz więcej śluzu takiego wodnistego? Wiem,że panikuje,ale 1 cciążę poronilam i teraz strasznie się boję.
U nas też przeziębionie ale taki jesienny czasI my się witamy w ten piękny słoneczny dzieńjedyny żal, że z przeziębieniem, które na szczęście już powoli pokonujemy
zdrówka dla wszystkich
![]()
Ja mam termin na 21 i nawet połowy Twojego brzucha nie mam.Moja mama też nie miała dużego brzucha.Najwazniejsze że dzidzia zdrowa.Witam mamusieU nas 29 tydz. Termin na 9.01.2021
W brzuszku Antoś
Martwi mnie,że mam mały brzuszek
Dołączam zdjęcie. Pokazcie swoje
![]()
Ale mnie zaskoczyłaśTo chyba z Antosiem mamy na pokładzie 14 dziewczynek i 12 chłopców![]()
Wow wyrównuje się prawie[emoji16]To chyba z Antosiem mamy na pokładzie 14 dziewczynek i 12 chłopców![]()