reklama

Suplementy czy skuteczne?

• Starter tematu Starter tematu Matka_geriatrka
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
M

Matka_geriatrka

Gość
Jakie macie zdanie o preparacie Mio.sitogyn GT? Stosuję od początku stycznia, efektu w tym miesiącu brak😑.

reklama
Ciężko powiedzieć. Starałam się 3 miesiące. W miesiącu, w którym zaskoczyło akurat brałam ten preparat. Ale czy to od tego się udało nie wiem.

Ja uważam, że to jest taki preparat, który i nie zaszkodzi i raczej nie pomoże. Jako aptekarka mam bardzo złe zdanie o suplementach ogólnie. Producent może sobie pisać co chce, a nikt tego nie sprawdza. Można ten preparat ewentualnie traktować jako uzupełnienie diety w kwas foliowy i D3. Ale żeby miał regulować gospodarkę hormonalną... w to już wątpię. Uważam że to jest naciąganie kobiet na pieniądze. Ale to tylko moje osobiste zdanie. Może komuś pomógł 😊

Ja uważam, że to jest taki preparat, który i nie zaszkodzi i raczej nie pomoże. Jako aptekarka mam bardzo złe zdanie o suplementach ogólnie. Producent może sobie pisać co chce, a nikt tego nie sprawdza. Można ten preparat ewentualnie traktować jako uzupełnienie diety w kwas foliowy i D3. Ale żeby miał regulować gospodarkę hormonalną... w to już wątpię. Uważam że to jest naciąganie kobiet na pieniądze. Ale to tylko moje osobiste zdanie. Może komuś pomógł 😊
Też jestem farmaceutką i wiedza oraz logiczne myślenie swoje, a serce po ponad roku co innego😉, tym bardziej, że pierwszej młodości nie jestem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry