• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Święta

Kochane cioteczki i kochane maluszki, bardzo serdecznie dziękujemy wam za wszystkie życzenia i te na forum i przysłane na maila.

My również życzymy wam zdrowych i spokojnych Świąt w miłej atmosferze, bogatego Mikołaja i sodkiego leniuchowania.

Jakoś po poście Fredki wszystkie życzenia wydają mi się banalne.
Fredka i Ola pamiętajcie że cokolwiek by się nie wydarzyło nie jesteście same, a czasem los specjalnie pisze zawiły scenariusz tylko po to by wszystko zakończyło się happy endem. Trzymajcie się dzielnie

reklama
Kochane Dziewczyny, my też dołączamy się do życzeń. Miłości, radości i szczęścia - bo jak to jest, to jest wszystko co w życiu najważniejsze.:-)

dodam jeszcze że u nas w tym roku wykonanie zdjęć w czapce okazało się niemożliwe gdyż nie mamy tak szybkiego aparatu...a to załączone to przypadkiem bo dziecko mi się zaczytało ;) reszta jakoś nie wyszłą - strasznie ciężko było zrobić Karolowi zdjęcie pod choinką :):):) i chyba już wiem dlaczego u Kasi za Św Mikołaja nie pozował Mikołaj ;)

Baśka, strzał w dziesiątkę! Założenie Mikołajowi czapki graniczyło z cudem i niestety sie nie udało:sorry2:Luka współpracowała lepiej, przy czym trzeba było ją przekupić - Miki sie nie dał;-)Generalnie zrobienie tej kartki, to była niezła orka:-D:-D:-D

Dziewczyny jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

Ps. Oleńko, Fredko, Was ściskamy najmocniej!!!

i my dziekujemy za zyczenia te tu, na gg i te, które zalazlysmy w naszej skrzynce:)
raz dołaczamy sie do życzen -
W wigilijną noc,
gdy śniegu rada moc,
Niech Mikołaj Święty
przyniesie wymarzone prezenty,
a na Nowy Rok same wspaniałości,
a przede wszystkim - Morza Miłości zyczą Dorka&Adas&Klaudia

FREDKO - najwazniejsze jak napsaly dziewczyny - masz przy sobie najwiekszy SKARB - OLENKE - DBAJCIE O SIEBIE NA PEWNO SIE WSZYSTKO UŁOZY!!!

u nas Swieta - choc bardzo bardzo sie staramy..piekna pachnaca choinka, mnóstwo prezentów, miła atmosferea..to i tak smutne..wspominamy wujka, przypominamy soebie to..czy tamto.jak to było rok temu..itd..popłakujemy..ech..Dzwonilismy do Pl..do dziadków, gdzie była pozostała czesc rodziny..tam tez - ciezka atmosfera..az niewiadomo jakich Świat sobie życzyc...wierzymy, ze wszystko sie ułozy..Ciocie i kuzyna zabieamy do nas na ferie..:)moze jakos odsapna..oderwa sie..
RZako ostatnio tu bywam..ale sa rodzice i z nimi spezam kazda minute..biegamy po sklepach..przygotowujemy swiata, roszpieszczamy sie....az chcialoby sie zatrzymac ich przy sobie..albo najlepiej zapakowac w ich walizi i wrócic do domu..:tak:

Święta święta i po świętach... nie zdążyłam z życzeniami, ale mam nadzieję, że były udane, rodzinne, wesołe i z wymarzonymi prezentami :-)

ja też się spóźniłam z życzeniami :-(
ale prosiłam męża o wysłanie maili i podobno poszło na wesoło :-)
Za to życzę Wam teraz Szczęśliwego Nowego RToku :-) - tak za wczasu :-)
Fredka Tobie szczególnie aby przyszły rok był bez trosk i zmartwień

a co do spędzania świąt to jestem dzisiaj strasznie przejedzona , obżarta i pękata - jak tu wejść w kreację sylwestrową ?

reklama
Ja pracuje w sylwka więc nigdzie nie idziemy. Spędzę go ze sowim najwiekszym skarbem:-):-):-)

też w planach mieliśmy sylwestra w domu; tymczasem dzisiaj zadzwonił kolega z propozycją imprezy. mamy nielada problem bo moja mama już "zarezerwowana" (przez moją siostrę), więc jest problem z Tymkiem. możemy go ostatecznie zostawić u teściów, ale on jeszcze nigdy nie zostawał u nich na noc... dlatego się tego obawiam. ostateczna decyzja jeszcze nie podjęta,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry