reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

Zaliczyliśmy dzisiaj - pewnie po raz ostatni - hurtownię w Grójcu. Mamy łóżeczko (niezwykle podobny do Radka VII wyrób własny :-D), materacyk gryka/kokos (na komodę się nie zdecydowaliśmy - wąska 3-szufladowa kosztowała prawie 400zł :baffled:), monitor oddechu, termometr do ucha, pojemnik na pieluchy, podkłady higieniczne, chusteczki nasączane, kolejny biustonosz (większych już nie mają...) i jeszcze pewnie pół wora innych drobiazgów :-) Jestem bardzo zadowolona - bo to już prawie wszystko :-)
Jeszcze laktator i osprzęt poboczny (sterylizator/podgrzewacz) i jakieś drobiazgi. Od razu mi lepiej - a w ogóle super się poczuję, jak już będę mogła to wszystko poskładać, poprać i przygotować...

reklama
Kotek obiecuję fotki pokoju Młodego gdy już powstanie :-) Bo póki co, wszystko w pudłach i to 25km stąd, u moich Rodziców. Tutaj nawet nie miałabym gdzie tego trzymać...

Zapomniałam się pochwalić, zakupiłam dziś album dla dziecka do piątego roku życia, wpisuje się tam najważniejsze wydarzenia z życia dzidziusia wraz z datą, wkleja zdjęcia pierwszy rysunek itd. pewnie wiecie o co chodzi, myślę że będzie to swietna pamiątka.

Kotek myślę że to świetny pomysł! Tyle rzeczy nam umyka, warto je zachować a nie każdy ma zacięcie i pisze pamiętniki...

Ja też kupię taki album, fajna pamiątka. Fajne są też takie pudełeczka z gipsem w środku, można zrobić odcisk stopy albo łapki, coś w tym stylu.

O odlewie gipsowym też myslałam ale to troszke później.
Pamiętnik prowadzę od bardzo dawna i nie wyobrażam sobie nie prowadzić go w pierwszych latach życia mojej Niuni :-).

Kotek-taki album to super sprawa, ja juz tez sie przymierzalam, tutaj takich rzeczy jest pelno. A potem jak podrosnie jako prezent na 18-te urodziny lub cos w tym stylu-fajowa pamiatka :-)

Dziś przyszło łóżeczko turystyczne, które o dziwo wybrał mój mąż :happy:
Stoi rozłożone w salonie i zastanawiam się gdzie by je ustawić :eek:

reklama
Do góry