reklama
Jolu ze spioszkami pomysł dobry
dziekować, kaftaników nie używam ale tylko body bo mały długi jest ale ma chuda dupe i mu pieluchy potrafią się zsówać, już używamy 3 bo 2 nie tyle za małe co za krótkie i mu sie w bioderka wbijały...

A ja mam pytanie odnośnie pieluch - też Wam tak z nich qpa wypływa?
Przetestowane pampersy, huggiesy i happy - wypływa porównywalnie
No bo chyba to nie wina montażu - aż tacy lewi nie jesteśmy...
Co do ubrane, to raczej 62 jest na razie dobre. W miarę ;-) bo właśnie patrzę, że aktualnie noszone body ma jakiś spory ten dekolt ;-)

Co do ubrane, to raczej 62 jest na razie dobre. W miarę ;-) bo właśnie patrzę, że aktualnie noszone body ma jakiś spory ten dekolt ;-)
Esiu nam też czasem wypływa.....i to raczej nie wina naszej techniki zakładania(wypróbowane rózne sposoby mocowania)
Zuzia powoli wyrasta z ubranek 56 (choć nie z wszystkich), nosimy czasem już 62, ale są lekko przydużawe.

Zuzia powoli wyrasta z ubranek 56 (choć nie z wszystkich), nosimy czasem już 62, ale są lekko przydużawe.
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Esia mojej niuni ani razu nic z pieluszki nie wypłynęło, sorry 1 raz jakims cudem troszke spodenki były obsiusiane
.
Co do ubranek tez nosimy 62 a nieraz i 68 i jak są troszke za duże robie tak jak Jola. Body to nawet specjalnie większe zakładam bo nie lubie jak tam w kroku ma za ciasno zapięte bo wtedy jest ślad na cipuszce;-). Pieluszki nosimy 3 (Pampers), ale mam już 4 kupione przypasowałam je do siebie i różnią sie tylko wysokością na szerokośc sa takie same.

Co do ubranek tez nosimy 62 a nieraz i 68 i jak są troszke za duże robie tak jak Jola. Body to nawet specjalnie większe zakładam bo nie lubie jak tam w kroku ma za ciasno zapięte bo wtedy jest ślad na cipuszce;-). Pieluszki nosimy 3 (Pampers), ale mam już 4 kupione przypasowałam je do siebie i różnią sie tylko wysokością na szerokośc sa takie same.
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Esia-a mojej malej od paru dni regularnie wyplywalo i doszlam do wniosku ze pieluszki sa za duze (swadlersy 2) wczesniej nie mialam takich klopotow-ani razu sie to nie zdarzylo. Pieluszka za duza wiec i za luzna-te gumeczki przy udach nie przylegaly wystarczajaco mocno i przy wymachach niuni skutecznie przelatywala "musztarda" prosto na ubranko
Dlatego kupilam mniejsze pieluszki-"2" ale takie zwykle pampersy nie swadlers(te sa ciut wieksze).
Kotek- Jak patrze ze wy juz za "4" sie zabieracie to jestem w szoku
:-) Mojej malej dupince "2" jak najbardziej wystarczaja :-)

Kotek- Jak patrze ze wy juz za "4" sie zabieracie to jestem w szoku

reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Czesc laski...
Z tymi kupkami to tez byl u nas problem -zreszta nie tylko u nas;-)
Jakby sie dobrze nie zalozylo to potrafilo wyleciec...Poprostu ta "konsystencja"kup taka cholipa ze zawsze sie gdzies wydostanie...Nie raz przecielko nam pod sama szyje
Ale mysle ze to tez dlatego ze roznie mloda lezala i jak przycisnela pieluche to nie zlecialo w dol a poszlo w gore
Kotek07 niezle ci pociecha rosnie...my na dzien dzisiejszy zakladamy pieluszki 4+ a mloda rok starsza:-)
a te okularki przeciwsloneczne super...Tylko u nas by nie przeszly...noemi nie da sobie zalozyc ani okularow ani czapek,opasek czy chust...

Z tymi kupkami to tez byl u nas problem -zreszta nie tylko u nas;-)
Jakby sie dobrze nie zalozylo to potrafilo wyleciec...Poprostu ta "konsystencja"kup taka cholipa ze zawsze sie gdzies wydostanie...Nie raz przecielko nam pod sama szyje

Kotek07 niezle ci pociecha rosnie...my na dzien dzisiejszy zakladamy pieluszki 4+ a mloda rok starsza:-)
a te okularki przeciwsloneczne super...Tylko u nas by nie przeszly...noemi nie da sobie zalozyc ani okularow ani czapek,opasek czy chust...

Podziel się: