reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

reklama
Wow Jolka-ale tanio kupilas no i wyglada to wszystko porzadnie. A co do rozmiarow to Alusia nosi juz nawet na 3T=93-98cm niektore rzeczy, szczegolnie bluzeczki, spodenki sa zwykle za dlugie.

Jolka, bardzo fajne rzeczy.:tak:
Ja też teraz dla Magdy kupiłam zestaw ciuszków na Allegro, bo jak zajrzałam do szafki z rzeczami cieplejszymi to wyszło mi że połowa bluzeczek z długim rękawem i połowa ciepłych rajstop pójdzie do odłożenia, bo panna wyrosła. Magda nie lubi mierzenia - ostatnio Ją skatowałam mierzeniem spodni, to chyba z godzinę to trwało bo mi uciekała. Więc teraz mam metodę - wyciągam bluzkę, zakładam, jak za mała - wyciągam następną - aż trafię na dobrą.;-)Ale jeszcze nie sprawdzałam kombinezonów zimowych. Może w weekend wezmę się za wymianę ciuchów z letnich na zimowe, to się okaże co tam trzeba kupić. No a buty to muszę koniecznie kupić bo z zimowych wyrosła.:tak:
Izka, skoro u Was to takie tanie, to może i ja się do Ciebie uśmiechnę o kombinezon zimowy???? Od razu byś zarobiła na dobry początek....;-) Podesłałabyś jakiegoś linka?

Ja butki szybko upolowałam na allegro ;-) tak jakoś mi się udało :-) mam nadzieję, że będę zadowolona. Za to na kurtkę to polowałam chyba ze 3 tygodnie, bo jak zobaczyłam nowe za 150zł, to brzydko mówiąc kopara mi opadła :eek: ale nawet na allegro używane często idą za 50zł albo i więcej :szok:

No patrz, a ja mam śliczną kurtkę po Madzi w rozmiarze 68, którą chciałam opylić za 30 zł i chętnych nie było....:crazy: Oooo, widzisz, to może dla Zygusia wyślę, choć lepiej żeby to Agatka była, bo to taka trochę bardziej dziewczęca.... Jak myślisz? Nada się? Jak tak, to pakuję i Ci wysyłam.

kurtka zimowa rozmiar 68 (743389711) - Aukcje internetowe Allegro

Jolka, Ty mnie nie wnerwiaj! Więcej nie pomogę, bo jak pisałam, wszystko oddaję na bieżąco z powodu braku miejsca.:zawstydzona/y:Więc choć to możesz dostać od matki Twoich synowych.:-pNiech to będzie mój wkład w wyprawkę dla Zygusia.:tak: Dawaj ten adres i nie mędrkuj.:-D

reklama
Do góry