asylan
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
tak tak izka przewaznie tak bywa ze rozwiazanie samo sie znajdzie (jak za duzo sie o czyms nie mysli) wiec nie ma co gdybac. koncz dyplom bo jednak szkoda tylu lat - mi tez by bylo szkoda.... praca poczeka.... wiem ze w Stanach nie uznaja od razu polskich dyplomow, ale chyba nostryfikacja jest mozliwa (jedna znajoma slyszalam ze robila) co prawda czeka sie troche ale jednak... dowiadywalas sie?? a moze tylko niektore kierunki?? hmmm
co do zakupow maluchowych to zaszalalam jak bylam na wizycie w szpitalu i kupilam recznik z kapturem i jednego pajaca 56cm bo w szpitalu jest sklepik dla maluchow. chcialam jeszcze kupic album dziecka ale juz jeden mam i odezwala sie moja strona praktyczna: po co skoro jest?? tylko tamten szczerze mowiac bardziej mi sie podoba a ten dostalismy ze szpitala i pewnie wszystkie dzieci takie beda miec.... miska przekonalam ze moze nasz maly bedzie mial inny ale siebie jeszcze nie buuuu
oto pajacyk:
co do zakupow maluchowych to zaszalalam jak bylam na wizycie w szpitalu i kupilam recznik z kapturem i jednego pajaca 56cm bo w szpitalu jest sklepik dla maluchow. chcialam jeszcze kupic album dziecka ale juz jeden mam i odezwala sie moja strona praktyczna: po co skoro jest?? tylko tamten szczerze mowiac bardziej mi sie podoba a ten dostalismy ze szpitala i pewnie wszystkie dzieci takie beda miec.... miska przekonalam ze moze nasz maly bedzie mial inny ale siebie jeszcze nie buuuu
oto pajacyk: