• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

tak tak izka przewaznie tak bywa ze rozwiazanie samo sie znajdzie (jak za duzo sie o czyms nie mysli) wiec nie ma co gdybac. koncz dyplom bo jednak szkoda tylu lat - mi tez by bylo szkoda.... praca poczeka.... wiem ze w Stanach nie uznaja od razu polskich dyplomow, ale chyba nostryfikacja jest mozliwa (jedna znajoma slyszalam ze robila) co prawda czeka sie troche ale jednak... dowiadywalas sie?? a moze tylko niektore kierunki?? hmmm

co do zakupow maluchowych to zaszalalam jak bylam na wizycie w szpitalu i kupilam recznik z kapturem i jednego pajaca 56cm bo w szpitalu jest sklepik dla maluchow. chcialam jeszcze kupic album dziecka ale juz jeden mam i odezwala sie moja strona praktyczna: po co skoro jest?? tylko tamten szczerze mowiac bardziej mi sie podoba a ten dostalismy ze szpitala i pewnie wszystkie dzieci takie beda miec.... miska przekonalam ze moze nasz maly bedzie mial inny ale siebie jeszcze nie buuuu

oto pajacyk:

reklama
pokaze Wam jaki jeszcze mam gadzet. w sumie nic takiego ale bardzo przydatne. jak nie mialam tez jakos przezylam ale bardzo sobie chwale: suszarka do butelek smoczkow itp.
jakby co to firma Prince Lionheart - nie wiem czy jest w Polsce, w Stanach na pewno.

a teraz mysle o kupnie takiego gadzetu do pieluch i wszystkich przeborow do przewijania. bo jednak jak trza przewinac to trzeba po kolei wszystko z polki przenosic gdzies w poblize dziecka a troche tego jest.... nie jest mus ale ulatwia zycie.... jedna wersja przyczepiana do stolika do przewijania a druga wolnostojaca

dorotko producenci zrobia wszystko zeby nam ulatwic zycie (i zarobic) wiec jestem ciekawa co jeszcze wymysla hehe
ostatnio wlasnie misiek zauwazyl jak bylismy w sklepach dla dzieci ze to wszystko jest robione pod rodzicow.. i sprzety i kolory i design i takie gadzety wlasnie. bo dziecka to jakos nie interesuje ze bedzie mial posciel w miski a nie gladka albo ze lozeczko jest biale a nie brazowe hehe. w niektorych sklepach to ja bym pol kolekcji wykupila.... tylko po co??

Asylan jestes niemozliwa hihi. No wiec kombinezon-pajacyk bardzo fajny! Co do suszarki do butelek to taka mam, co prawda nie jest specyficznie tylko do butelek wiec wysuszyc idzie wszystko:-) A ten pojemnik na pieluchy i inne pierdolki to jest to samo co te przybierniki czy jak to tam dziewczyny nazywaly wczesniej. Z tym ze ten twoj jest plastikowy a nie materialowy. Ja sobie juz wymyslilam ze nie chce takiego pojemnika tylko u nas sa takie ozdobne koszyczki w roznych stylach I rozmiarach wykladane takiem materialem, wiec dobiore material do wystroju pokoju I wszystko wloze w takie koszyczki bo one sa bardziej dekoracyjne. Taki ja mam pomysl:-)

a tutaj jest kilka przykladow, oczywiscie mozna wybrac jaki ksztalt, kolor, material, wielkosc sie chce itd.

B00008E1G6.16._SCLZZZZZZZ_SS260_.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry