reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

Izka:-D :-D No ja wiem!
A co do Kholsa to nie, promocje maja takie same w calym kraju. Chyba nie trafilas o dobrym czasie. ja tak kocham ten sklep ze szok, moj maz nawet tam ze mna wejsc nie chce bo wie ze zawsze siedze conajmniej godzinke:-D . Wczoraj akurat bylam tam z kumpela i wlasnie tam sie oblowilam.

reklama
to samo jest w Australii - wiara tak sie ubiera 'na luzie' ze mi oczy deba staja nieraz ojej!!! tak jak w Polsce nigdy chyba do sklepu nie wybralam sie w dresie tak tutaj nie mam oporow, nie wiem czemu... mowie o takim domowym dresie znoszonym z wypchanymi kolanami hehe

Do dziewczyn ktore beda miec specjalny pokoj dla dziecka.

Chcialam sie wam podpytac czy macie moze jakies fajne pomysly na "pierdolki" i rzeczy ktore kupujecie do pokoju maluszka. Wiecie chodzi mi czy np kupujecie jakies obrazki na sciany czy zabawki wiszace czy jak poprostu zdobicie pokoj z wyjatkiem mebli i firanki. Kupujecie jakies pluszaki czy tylko liczycie na prezenty? Czekam na wasze opinie:-)

Do dziewczyn ktore beda miec specjalny pokoj dla dziecka.

Chcialam sie wam podpytac czy macie moze jakies fajne pomysly na "pierdolki" i rzeczy ktore kupujecie do pokoju maluszka. Wiecie chodzi mi czy np kupujecie jakies obrazki na sciany czy zabawki wiszace czy jak poprostu zdobicie pokoj z wyjatkiem mebli i firanki. Kupujecie jakies pluszaki czy tylko liczycie na prezenty? Czekam na wasze opinie:-)

Ja zrezygnowałam na razie z obrazków, bo mam ochraniacz na szczebelki, ochraniacz zagłówkowy + karuzelę-pozytywkę + 2 maskotki z tej samej serii. I tak wydaje mi się, że to już za dużo :-D :tak: Jeszcze dodatkowo dostaliśmy już od babci pozytywke-uspokajacz dla dzieci z 3 melodyjkami, odgłosami deszczu, szumu fal i bicia serca :-) :tak: I to tez można zamontować na łóżeczku :-D Także full-wypas jak dla mnie :-)

To nasze cudeńka:

549b20c8c92cd4bd.jpg

Anulla bardzo fajne masz to wszystko. Przyznam szczerze ze jak nie wiedzialam czy bede miec chlopca czy dziewczynke to ogladalam podobny zestaw! Rozumiem ze masz dosc "towaru" na lozeczko i wokol lozeczka ale co np polozycie na polki? same rzeczy dzieciece typu krem, oliwka itd czy cos "ladnego do ogladania". Moze macie jakies fajne pomysly jak udekorowac pokoj aby nie bylo tak ze lozeczko sliczne ale na innych scianach pusto itd.

u mnie póki co w całym mieszkaniu na ścianach jest pusto (tylko nad biurkiem powiesiłam puzzle, a w zasadzie je przybiłam, bo nie miałam żadnej ramy), a szczerze nie myślałam jeszcze o ścianach w pokoju dla dziecka. Początkowo miał to być pokój gościnny i miały wylądować w nim m.in. miecze samurajskie, ninja i sztylety. na szczęście jeszcze nie wylądowały, bo nie wyobrażam sobie dzieciaczka już chodzącego i ściągającego na siebie potwornie ostry miecz:szok: półek też jeszcze nie mamy, z resztą nawet żadnej szafki, czy komody na rzeczy maleństwa:szok: może uda nam się kupić w kwietniu i wtedy będę myśleć. Ale wczoraj byłam u brata i super wyglądają puzzle w antyramach. Tylko kto mi to poukłada???

U nas łóżeczko będzie na razie stało w sypialni, a że ona niewielka, to zrezygnowałam na razie z obrazków i półeczek. Tylko nad łóżeczkiem wysoko powieszę jakąś fajną lampkę nocną. Bo sypialnia nawet fotela do karmienia nie pomieści, niestety :-(
A na te podstawowe rzeczy przydatne pod ręką mam zamiar kupić jakiś plastikowy pojemnik i postawić obok łóżeczka - jeszcze nie wiem jaki, ale musi byc nieduży :-)

Nareszcie kupiłam dzis to co od dawna zamierzałam czyli poduchę rogala do karmienia. Jest bardzo fajna w środku ma kuleczki które dopasowują się kształtem. I oprócz tego jeszcze 7 śliniaczków. Jutro wkleję zdjęcia.

reklama
Do góry