reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

reklama
Powiem Wam że ostatnio jak stałam i wlepiałam się jak sroka w gnat w stoisko z chusteczkami to też byłam o krok od tych zielonych. Pomyślałam sobie że najlepsze będą nieudziwniane - zwykłe. Lawendowe wydawały mi się podejrzane bo bałam się o zapach i o to czy nie uczulają, a znowuż sensitive ostraszały mnie samą nazwą - zazwyczaj 'sensitive' ma tendencję do śmierdzenia. Poza tym staram się kupować normalne rzeczy o ile nie ma faktycznie takiej konieczności.
Aktualnie jestem na etapie decyzji polekturowej - lawenda (dobrze by było powąchać bo generalnie za lawendowym zapachem nie przepadam). Zobaczymy czy zdobędę jakieś plastikowe pudełko z tym :confused:

P.S. Tylko dwie opinie znalazłam nt huggisów. Jedną że uczuliła i jedną że babka była zadowolona. Ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie.... to zapraszam do podzielenia się informacją :-)

Efilo ja również wczoraj miałam już w ręku zielone pampersy, tym bardziej jak zobaczyłam inną babkę która wzięła je do ręki i za chwilę poszła z nimi do kasy, chciałam zrobić to samo, ale sie powstrzymałam. I widać że dobrze zrobiłam, bo przynajmniej poznałam kilka opinii na ich temat. A co do huggisów to nawet ich nie widziałam.

Efilo teraz juz sie poglubilam i nie wiem czy piszesz o Huggisach pieluszkach czy chusteczkach:-D No wiec co do chusteczek to u nas jest chyba 6 czy 7 rodzaji Huggies wiec bym nie miala zielonego pojecia od czego zaczac ich wybieranie. Co do pieluszek tej firmy to opinie sa tak samo podzielone pomiedzy Pampers a Huggies wiec chyba 50 na 50 szansy ze co wybierzesz bedziesz zadowolona:laugh2:

Monia - piszę jak w poście o 'chusteczkowym temacie'.
A co do huggisów to tu też jest mnóstwo rodzai. Niestety nie poznałam opinii na żaden z nich :-(

EFILO MOGE CI POWIEDZIEC JAK JEST U NAS Z TYMI CHUSTECZKAMI HUGGIES. (kurcze znow mi sie Caps Lock wlaczyl ale juz nie chce mi sie przepisywac) No wiec bardzo duzo ludzi urzywa Huggies ale dla starszych dzieci. Nie wiem dlaczego tak jest?! Ja na poczatek sprobuje Pampers i jak nie beda sie sprawdzac to kupie Huggies ale kurcze tych rodzaji tyle ze ktore tu kupic?

reklama
kOTEK JESZCZE NIE ZAMOWILAM BO RODZINKA MI DUZO Z pL PRZYSYLA WIEC SUPER! wIESZ JAK JA SPROWADZE TO TO JEST SUPER DROGIE. cHUSTECZKI MOGE TEZ ZAMOWIC ALE WIESZ JAKIE TO CIEZKIE WIEC WTYSYLKA SUPER DROGA A NA POCZATKU TAKA PACZKA CHUSTECZEK TO NA DWA DNI WIEC SAMA WIDZISZ ZE BYM NIE WYROBILA FINANSOWO:szok:

Do góry