reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

Mnie też nastawiono na kupowanie 62 więc kupiłam 56 dosłownie trzy sztuki a potem Tomek jeździł i z obłędem w oczach szukał ciuszków 50cm.

I nie było ważne czy zielone czy niebieskie :-D

A 56 musiało poczekać ten pierwszy miesiąc, bo jak Zosi założyłam to miała dekolt do pasa :tak:

A co do takich malusich ciuszków - w H&M jest 44. Ale pewnie dla takiej Kruszki 1,7 to i tak duże.

reklama
No powiem ze mi ciezko bylo na poczatku cokolwiek kupic,ale naszczescie oddzial neonatologii byl dobrze wyposazony i to oni ubierali dzieciaczki w inkubatorkach.Ja to juz kupowalam na 2 kilo i Amelka wygladala w takich spioszkach jak w worku po ziemniakach(haha)myslalam wtedy ze ona do nich dorosnie za pol roku.Teraz jak kupuje ciuszki na 8 kilo to nie moge uwierzyc ze kruszku juz tyle wazy

Hmmmmmmmm........nie wiem jak w moim programie zmniejszyc rozmiar zdjec i na razie mie moge nic wstawic.rano pokombinuje:baffled:

Wlasnie dzidziusia nakarmilam wiec jeszcze tylko jedno.A gdzie ja mam wogole jakąs fotke wstawic?do jakiego wątku.Leb mi peknie od kombinowania.Komputery to chyba za duzo jak dla mnie

Elmaluszek obojetnie gdzie wstaw zdjęcie, był tu taki wątek Album rodzinny ale go nie widzę, ale możesz np. na czerwcówkolandzie. My wklejamy zdjęcia na wątku zamkniętym, ale nie każdy ma do niego dostęp.

reklama
Do góry