reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

A my w poniedziałek nabyliśmy pierwsze prawdziwe butki dla Maksia :-D
Oczywiście narazie ich nie nosi, dostał je właściwie przy okazji ;-) kupowaliśmy Jackowi buty Bartek na wyprzedaży za pół ceny i malutkie sandałki też mieli :tak: i nie mogłam się oprzeć :zawstydzona/y::-D

reklama
Naprawde ekstra te sandalki!!!Widze ze wysokie,to super bo stabilizuja staw skokowy i paluszki odkryte...supcio!!!A jakie sliczne:tak:

Ja tez kupilam Amelce buciki,ale nie takie do chodzenia tylko do wozia, zeby ladnie wygladac:-).Ze skorki (zamsz)blado rozowej i fioloetowa(tez ze skorki)podeszfa:tak:jakie slodkie...mowie Wam.Ameli jak je ma na stopkach to dostaje szalu i z mina maniaka probuje je zjesc:-D:szok:a jakie dzwieki wydaje:cool2:hehe

Anielap cudne buciki i kolor też. Zdradzisz cenę? Laura ma podobne tylko z 3 rzepami, choc tez chciałam z 2 ale nie było rozmiaru i własnie z odkrytymi palcami. Są naprawdę prześliczne mam nadzieję że będzie się Zuzi je dobrze nosiło ;-).

Cudne sandałki
Ja przywiozłam sobie z anglii sandałki adidaski i kopę ciuchów ,tam naprawdę te rzeczy dla dzieciaków są w korzystnej cenie

reklama
Iszatr nie otwiera mi się Twój link:-(

Kotek, cena trochę zwala z nóg. Ja mogłam sobie spokojnie pozwolic, bez żadnych wyrzutów, bo zainwestowałam pieniążki które Zuzia dostała na roczek. Zabawek dziewczyna ma juz mnóstwo, a takie buciki myślę to dobra inwestycja. Cena to 169zł.
A w Bartku niestety nie było na nas rozmiaru. W Deichmanie nie było nikogo kompetentnego z obsługi. I tak trafiłam do Ecco Kids.
Oby dobrze Zuzance służyły:tak:

Do góry