Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie myślę, że gdy pękła to by wszystko z niej musiało wylecieć, a tak nie byloTo mógł być jego "śluz"... Sperma wygląda bardzo podobnie do kobiecego śluzu, zwłaszcza jeszcze przed upłynnieniem. Jeśli prezerwatywa nie pękła, a i wyszedł przed to w mojej ocenie nie ma się czym martwić. Możesz zrobić test ciążowy dla pewności w dniu spodziewanej miesiączki.
Może warto by było pomyśleć o dodatkowej formie antykoncepcji? Byłabyś spokojniejsza. Poradziłabym się lekarza w tej kwestii.
EDIT: a ten przezroczysty śluz dzień po u ciebie to najpewniej twój śluz płodny. Jest najczęściej przezroczysty i ciągnący.
To znaczy podejrzewam że nie pękła bo tam na dole co się zbiera wszystko było szczelne, jak już to po bokach po wyżej 5 cm ale nie jestem pewna. W każdym razie jak już to preejakulat nie jest taki płynny i nie wypływa powyżejWg mnie nie masz czym się martwić. Jeżeli prezerwatywa nie pękła to najprawdopodobniej był Twój śluz
jak pęka to raczej widać ze pękłaNo właśnie myślę, że gdy pękła to by wszystko z niej musiało wylecieć, a tak nie bylo
Chyba zależy od tego jak pęknie. Czytałam że czasami może być to mąkę niewidoczne na pierwszy rzut pęknięcie. Ale ogólnie tak w zbiorniczku było wszystko strzelne. Powyżej nie wiem, ale myślę, że preejakulat by się nie przedostał, bo nie jest płynny aż takjak pęka to raczej widać ze pękłajak była cała to nie pękła chyba