Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Prosze poczytaj :Witam. Nie wiem w jakim forum bym mogła zadać to pytanie. Czy któraś z Was może mi wyjaśnić co to jest pecherzyk ciążowy? Stwierdzono u mnie przez ginekologa, że jest we wczesnej ciąży. To moja pierwsza ciąża i niezbyt znam się na tym.
To ja mialam ciaze z takiej "bujdy"Czytałam że to bujda
Jeszcze nie panikuj bo to dopiero 2 cykl, a biorąc pod uwagę to ze masz juz dziecko to na pewno kwestia kilku cykli i Ci sie uda. Z pierwsza ciaza mialas jakies problemy aby zajsc?To 2cykl ale z pierwszym dzieckiem było ponad 1rok
To moze warto powiedziec swojemu lekarzowi ze sie staraszTak mam zaspol policystycznych jajników
Jesli chodzi o temperature to takie zmierzenie wyrywkowe w czasie domniemanej owulacji nic nie da.Ja o pierwszą ciąże starałam się pół roku. Przy drugiej zaszłam w pierwszym miesiacu starań. Ja wierze w kalendarzyk i jeśli umiesz sobie właśnie sama sprawdzic czy masz szyjke miękką, rozpulchniona i temperatura ciała podobno też jest ważna, chyba lekko podwyższona to myślę, że 100% to nigdy nie ma pewności ale przynajmniej 80% na pewno że ta owulacja u Ciebie jestPlemniki żyją kilka dni w drogach rodnych.
Ja tez wierze w kalendarzyk itdJa o pierwszą ciąże starałam się pół roku. Przy drugiej zaszłam w pierwszym miesiacu starań. Ja wierze w kalendarzyk i jeśli umiesz sobie właśnie sama sprawdzic czy masz szyjke miękką, rozpulchniona i temperatura ciała podobno też jest ważna, chyba lekko podwyższona to myślę, że 100% to nigdy nie ma pewności ale przynajmniej 80% na pewno że ta owulacja u Ciebie jestPlemniki żyją kilka dni w drogach rodnych.