• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Szanse

Witam, jestem kompletnie rozsypany psychicznie, wychowuje dwójkę dzieci, mamy super relacje, dzieci są związane ze mną, od jakiegoś czasu słyszę ze żona chce odejść i zabrać mi dzieci, są jakieś szanse że dzieci zostaną ze mną? Potrzebuje pomocy i wsparcia, jest mi cholernie ciężko...

reklama
Rozwiązanie
@Mlodyojciec zerknij na te strony, może coś pomogą
Przykro mi że małżeństwo jest w rozsypce ale tutaj nikt Ci nie powie z kim zostaną dzieci, wszystko zależy jak się potoczy cała sprawa w sądzie, jaką macie sytuację osobistą itd. Życzę Ci zebys doszedł z żoną do porozumienia i żeby dzieci wyszły z tej sytuacji bez większych problemów bo dla nich to będzie najtrudniejsze.

@Mlodyojciec zerknij na te strony, może coś pomogą

Rozwiązanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry