Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój lekarz mi ją doradzał, natomiast inny mojej szwagierce odradzał...
Tetaz jestem skołowana. Na internecie niby piszą pozytywy ale w sumie te artykuly pewnie sa sponsorowane przez producentów.
Jakie są Wasze opinie? Co slyszalyscie? Co Wam doradzal lekarz?
Pierwsze dziecko zaszczepiłam 6w1 - dziecko po szczepionce było "dziwne" - miało oczy jakby się naćpało, było nieobecne. Przy kolejnym szczepieniu wspomniałam o tym lekarzowi i zalecił szczepić jednak 5w1 - i po tej szczepionce już takich atrakcji nie było. Drugie od początku szczepiłam 5w1 i też nic się nie działo.
Pamiętaj, że przy schemacie 6w1 dziecko dostaje dodatkową (niepotrzebną) dawkę szczepionki na WZW.
A teraz co osoba, to inna opinia. Nie sposób jest niestety przewidzieć jak dziecko zareaguje na szczepionkę. Jedni będą chwalić 6w1, a inni zdecydowanie odradzać.
Policz ile razy dziecko dostaje szczepionkę p/WZW b (nieważne czy skojarzona, czy nie) w obu wariantach a zobaczysz, co miała na myśli poprzedniczka i że miała w tym rację.Tu jest to rozpisane czytelnie Zobacz załącznik 1085596