Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
nat, pewnie jakbym dzwoniła dzisiaj to bym miała podobny termin My się umawialiśmy jakoś na koniec września albo na początku października, nie pamiętam dokładnie.
my będziemy szczepić pod koniec przyszłego tyg na pneumokoki i meningokoki, tak dziś stwierdziła lekarka.
A tą odra/różyczka/świnka postaram się odwlec trochę w czasie
No to niele z tymi terminami. To ja jak zapisywałam to powiedzialam, że byśmy chcieli jakoś na za 2 tyg. bo mały chory był jak go zapisywaliśmy i nie było problemu. Także szczęście miałam.
Oj, to u nas dobrze z tymi terminami- wystarczy dzień wczesniej powiedziec,zeby przygotowali karte dziecka...a ostatnie 2 razy w ogóle zapomniałam o tym zgłoszeniu i tez bez problemu lekarz nas przyjął- co prawda nie szczepiłam,ale u nas to prosto z gabinetu lekarskiego się idzie do punktu szczepień,na bieżąco wszystko idzie.
Może u nas tak łatwo,bo większośc lekarzy u nas (przychodnia jest maleńka) to pediatrzy?Kiedyś czytałam z nudów tablice informacyjną i jest 5ciu pediatrów + 1 internista.Poza tym punkt pobrań krwi i punkt szczepień i już.