reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczepionki

reklama
dawidowe, dzięki za info o tej ospie. My się jeszcze nie zastanawialiśmy nad tą szczepionką bo priorytetem są pneumokoki a potem pewnie nas czeka ta obowiązkowa, która chyba już jest opóźniona u nas :dry: a przez choroby to napewno nam się jeszcze sporo zejdzie czasu z tymi wszystkimi szczepieniami ;-)

ida,
kciuki zaciśnięte! :tak:

mamaagusi,
ciesze się że wy już po i że wsio ok :-)

Ida trzymam kciukasy za dzisiejsze szczepienie.
Dawidowe u Was też, bo chyba macie dziś???
Roxannka witaj w klubie z opóźnionymi szczepieniami.

dzięki za kciuki! płaczu było co niemiara na sam widok fartucha już, uspokoiła się dopiero po wszystkim jak buciki założyliśmy i pognała do poczekalni do dzieci.
a zaszczepiliśmy dzisiaj nie na pneumo tylko ostatnią hexa - podobno termin mieliśmy na 11.02, szkoda ze nic o tym nie wiedziałam:/

Iduś trzeba było na swoim postawić ....my do tej pory nie zaszczpiliśmy i też ostatnio na to chciała mi szczepić, bo niby 3 miesiące do tyłu jesteśmy, ale powiedziałam, że to mój wybór i dziś chce pneumo.
Cieszę się, że już po bólu i że wszystko ok.
Dawidowe a Wy jak??
Mamagusi dobrze, że wszystko ok. I Agusia faktycznie waga piórkowa, ale ważne, że zdrowa i przybiera :-)

Ida uff cieszę się, że już po wszystkim. ale z tym heksa to dziwne hmm bo mi wpisała wczoraj na szczepieniu że na 11 kwietnia:confused: a przecież chyba mniej więcej w tych samych terminach wszyscy mamy szczepienia. no ale przynajmniej to masz z głowy.

reklama
IDA dobrze, że już po wszystkim. Teraz trzymam kciuki, żeby szczepionka dobrze sie przyjęła. A z tym terminem pneumo to :no::baffled: nie próbowałaś walczyć? Bo przecież to Twój wybór na co aktualnie szczepisz dziecko a nie pielęgniarek czy pediatry :angry:

Do góry