reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szpital Uniwersytecki Kopernika - poród, położne, wasze wrażenia

Oliwia1 powiem szczerze, ze sama nie wiem o co pytac :(. Prosze Cie pisz wszystko co tylko przychodzi Ci do glowy :)

Dokładnie popieram iza_marta:-) Ja mam już takie nerwiszcze, bo w czwartek do szpitala. Z jednej strony radość, bo zobaczę małą ślicznotkę z drugiej mnóstwo obaw...
Przeczytałam już prawie całe forum od początku, ale pewnie i tak mnie coś zaskoczy :-)
Dobrze, że mamy takie słońce, pomaga myśleć pozytywnie!

Pozdrawiam :-)

reklama
Hela85 niestety kazda z nas sie obawia :( ale zobaczysz bedzie dobrze! Juz za niedlugo bedziesz tulic w ramionach swoje malenstwo :) daj znac po i trzymam kciuki, zeby wszystko poszlo po Twojej mysli!!!

Hej,
Od pewnego czasu czytam Was....az postanowilam sie zapiac do Waszego zacnego grona.....jestem w 25 tyg ciaży termin mam na 25 czerwca ale juz czytam i zywo inetresuje sie co słychac w szpitalu na Kopernika......jest to moja druga ciaza wiec teoretycznie wiem czego moge sie spodziewać mimo to mam obawy i boje sie ......lekarza mam ze szpitala jednak wiem ze nie bedzie przy moim porodzie bo On na połoznictwie nie pracuje....pierwsza córke rodziłam na Ujastku i nie polecam dlatego wlasnie wybieram Kopernika....:-) czekam na relacje z poródów i zycze nam wszystkim szybkiego i dobrego porodu

Witam :)
mi zostało dokładnie 5 tyg, do porodu i coraz bardziej się stresuję. To mój drugi poród ale przy pierwszym miałam straszne problemy, dlatego z tygodnia na tydzien coraz więcej obaw mam . Czytam opisy waszych porodów i troszke sie pocieszam, że może tym razem będzie lepiej :-) obym tylko zdążyła dojechać bo jestem spoza Krakowa :)

Pozdrawiam i życze wszystkim duzo radości z maluszków :):-D

Witam:)

Widzę że nie tylko ja mam dużo pytań na temat tego szpitalu. Nasza historia jest bardzo długa dlatego tylko w skrócie wam napisze.
Moja maleńka miała zastój w nerce 4 stopnia. Dr. Wiecheć specjalista usg genetycznego wykonał zabieg tzw. shunt miedniczkowo- owodniowy by nereczka mojej maleńkiej mogła funkcjonować po porodzie, który ma się odbyć właśnie w tej placówce.
Leżąc tydzień czasu na oddziale Patologi Ciąży lekarze jak i położne zrobiły na mnie bardzo miłe wrażenie, wszyscy są mili i uprzejmi. Mam nadzieję że na porodówce również są tak życiowe babki;) bo tam jest podobna inna ekipa:) zostało nam jeszcze 3 tygodnie ;) do rozwiązania ale na pewno opowiem wam jak moje wrażenia:) pozdrawiam

Dodam jeszcze że jest to moja pierwsza ciąż pełna obaw, bo nie wiadomo czego się spodziewać...ale z drugiej strony może to i lepiej że nie wiem:)

Dziewczyny urodziłam sliczną córeczkę!!! :-) Jak będę już w domu, wszystko opiszę :-) Szpital super, wszyscy mili oraz pomocni. Naprawdę nie spotkałam nikogo niemiłego. Pozdrawiam :-)

reklama
Bunia129 dziekuje za info :) zdrowka!

Hela85 serdecznie gratuluje!!!! Zycze Wam duzo zdrowia i odpoczynku!!! Czekam na relacje. Buziaki dla coreczki!!!

Do góry