reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Szukam nastoletnich mam (16–19 lat) do anonimowego wywiadu – praca licencjacka

Cześć! 😊

Piszę pracę licencjacką na temat macierzyństwa w młodym wieku i szukam nastoletnich mam (16–19 lat), które chciałyby podzielić się swoimi doświadczeniami w anonimowym wywiadzie. Chciałabym dowiedzieć się:

🔹 Jak wygląda Wasza codzienność jako młodych mam?
🔹 Jakie wsparcie otrzymałyście od rodziny, partnera, szkoły czy instytucji?
🔹 Z jakimi trudnościami lub problemami musiałyście się zmierzyć? (np. w szkole, w rodzinie, finansowo, emocjonalnie)
🔹 Co było dla Was najtrudniejsze w tej drodze?

✅ Wywiad będzie całkowicie anonimowy i dostosowany do Twojej wygody – może odbyć się przez wiadomości, e-mail, rozmowę telefoniczną lub inną formę, która Ci odpowiada.
✅ Jeśli jesteś zainteresowana lub masz pytania, napisz do mnie w wiadomości prywatnej lub skomentuj ten post.

Będę ogromnie wdzięczna za każdą pomoc! ❤️

reklama
Do góry