reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tabletka Escapelle a okres

Może przytyła ? XD

Dostałeś odpowiedzi czarno na białym , nie doszukuj się czegoś na siłę. Albo Ty nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, pominąłeś ten etap w szkole?
Odpowiedz ? Chodzi ci że test jest wadliwy czy nie jest w ciąży ? Dużo tych odpowiedzi było a boję się nadal

reklama
No tak, najlepiej zebrać pół internetu i razem zgadywać, czy dziewczyna jest w ciąży, bo przecież test to za trudna technologia. 🙃
Skoro tyle paniki, to może po prostu powtórzyć test i nie robić z tego telenoweli?
( Z tego co piszesz ciąża jest mało prawdopodobna)
A na przyszłość może warto się najpierw zastanowić, czy jesteście gotowi psychicznie na współżycie, skoro każda myśl o ciąży to dramat jak z filmu.

Tabletka „po” to nie magiczna guma do żucia działa mocno na hormony.
Tak, cykl może się rozregulować.
Tak, może nie wrócić do normy od razu.
Nie, nikt nie poda Wam daty z dokładnością do godziny, kiedy wszystko się unormuje.

No tak, najlepiej zebrać pół internetu i razem zgadywać, czy dziewczyna jest w ciąży, bo przecież test to za trudna technologia. 🙃
Skoro tyle paniki, to może po prostu powtórzyć test i nie robić z tego telenoweli?
( Z tego co piszesz ciąża jest mało prawdopodobna)
A na przyszłość może warto się najpierw zastanowić, czy jesteście gotowi psychicznie na współżycie, skoro każda myśl o ciąży to dramat jak z filmu.

Tabletka „po” to nie magiczna guma do żucia działa mocno na hormony.
Tak, cykl może się rozregulować.
Tak, może nie wrócić do normy od razu.
Nie, nikt nie poda Wam daty z dokładnością do godziny, kiedy wszystko się unormuje.
Dobrze a proszę mi powiedzieć. Wczoraj mi powiedziała że jej się piersi powiększyły proszę powiedzieć to jakiś objaw przed odkresem ?

Dobrze a proszę mi powiedzieć. Wczoraj mi powiedziała że jej się piersi powiększyły proszę powiedzieć to jakiś objaw przed odkresem ?
Tak, piersi bardzo często bolą, powiększają się przed okresem to typowy objaw zespołu napięcia przedmiesiączkowego (PMS).

Niech dziewczyna powtórzy test, szkoda Waszych nerwów.

Tak, piersi bardzo często bolą, powiększają się przed okresem to typowy objaw zespołu napięcia przedmiesiączkowego (PMS).

Niech dziewczyna powtórzy test, szkoda Waszych nerwów.
Dobrze dziś wykona test rano bo kupiliśmy i nasikała na test ale nie zdjęła zaślepki więc test nie wykonany prawidłowo

Walnęła sobie ogromna dawkę hormonów i one mogą to powodować.

Dobrze dziś wykona test rano bo kupiliśmy i nasikała na test ale nie zdjęła zaślepki więc test nie wykonany prawidłowo
Po ile Wy macie lat, że instrukcja zrobienia testu Was przerasta?

Zrobiła test wyszedł że wadliwy zrobić kolejny
Czego nie rozumiesz ?
Weź inny test niech nasika i będziecie wtedy spokojni?!
Boże widzisz i nie grzmisz !!

Jesteś troll bo normalny człowiek z normalnym myśleniem nie zadawałby tylu pytań po tak licznych odpowiedziach !

reklama
Czego nie rozumiesz ?
Weź inny test niech nasika i będziecie wtedy spokojni?!
Boże widzisz i nie grzmisz !!

Jesteś troll bo normalny człowiek z normalnym myśleniem nie zadawałby tylu pytań po tak licznych odpowiedziach !
To nie prawda nigdy nie byłem w takiej sytuacji

Do góry