reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tabletka Escapelle a okres

Nie było nic poza tym stosunek był w gumce dojdzie w gumce i wyjęcie kontrolowane. Już mija 4 dni i dalej nie ma oczywiście czekamy ale się denerwujmy
Jeśli prezerwatywa nie pękła i była użyta prawidłowo, to ryzyko zajścia w ciążę jest naprawdę bardzo niskie, wręcz zerowe możesz być spokojny. Opóźnienie okresu o kilka dni to częsta sprawa, zwłaszcza po przyjęciu tabletki Escallep, która mocno wpływa na hormony i może „zamieszać” w cyklu menstruacyjnym.
Zdecydowanie nie ma powodu do paniki.
tabletka Escallep (pigułka „po”) często powoduje przesunięcie się okresu może go opóźnić lub przyspieszyć, a także zmienić jego obfitość czy czas trwania. To dlatego, że działa na gospodarkę hormonalną i tymczasowo zaburza naturalny cykl menstruacyjny. To normalna reakcja organizmu po takim silnym środku antykoncepcyjnym.

Jeśli bardzo już panikujcie to kup dziewczynie test ciążowy, zobaczy jedna kreskę i będziecie spać spokojnie.

reklama
Jeśli prezerwatywa nie pękła i była użyta prawidłowo, to ryzyko zajścia w ciążę jest naprawdę bardzo niskie, wręcz zerowe możesz być spokojny. Opóźnienie okresu o kilka dni to częsta sprawa, zwłaszcza po przyjęciu tabletki Escallep, która mocno wpływa na hormony i może „zamieszać” w cyklu menstruacyjnym.
Zdecydowanie nie ma powodu do paniki.
tabletka Escallep (pigułka „po”) często powoduje przesunięcie się okresu może go opóźnić lub przyspieszyć, a także zmienić jego obfitość czy czas trwania. To dlatego, że działa na gospodarkę hormonalną i tymczasowo zaburza naturalny cykl menstruacyjny. To normalna reakcja organizmu po takim silnym środku antykoncepcyjnym.

Jeśli bardzo już panikujcie to kup dziewczynie test ciążowy, zobaczy jedna kreskę i będziecie spać spokojnie.
Prezerwatywa nie pękła i jak opisałem musnąłem żołędziem zła stronę prezerwatywy skunde później normalnie założyłem. Ogólnie teraz mówi że dużo je nie ma żadnych dolegliwości ale mówi że podświadomie czuję że zbliża okres. Myślę że będzie dobrze ale ma się z tyłu głowy że coś źle zrobiliśmy.

Weź się chłopie uspokój. Jak Ci jaśniej napisać, że nie masz powodu do obaw? Tak łatwo, jak myślisz, nie zachodzi się w ciążę, zwłaszcza jeśli gumka nie pękła i była użyta prawidłowo. Przez " muśnięcie" ciąży nie bedzie.
Jesli tak strasznie panikujcie zróbcie test ciążowy, przynajmniej będziecie spać spokojnie. :)

Nie było nic poza tym stosunek był w gumce dojdzie w gumce i wyjęcie kontrolowane. Już mija 4 dni i dalej nie ma oczywiście czekamy ale się denerwujmy
Skoro się denerwujecie to kup dziewczynie test ciązowy, niech nasika i będziecie mieć jasność.

Niepotrzebnie rozjechaliście jej hormony, to co jest teraz to tylko konsekwencja tego.

Skoro się denerwujecie to kup dziewczynie test ciązowy, niech nasika i będziecie mieć jasność.

Niepotrzebnie rozjechaliście jej hormony, to co jest teraz to tylko konsekwencja tego.
Znaczy wiem że mówicie że nie jest w ciąży i wiem że nic nie będzie i tak jak uspokajacie trzeba poczekać. Będziemy czekać

Prezerwatywa nie pękła i jak opisałem musnąłem żołędziem zła stronę prezerwatywy skunde później normalnie założyłem. Ogólnie teraz mówi że dużo je nie ma żadnych dolegliwości ale mówi że podświadomie czuję że zbliża okres. Myślę że będzie dobrze ale ma się z tyłu głowy że coś źle zrobiliśmy.
No źle że wzięła tę tabletkę bo teraz wiele miesięcy może mieć huśtawkę hormonalną na własne życzenie 🤷‍♀️

reklama
Do góry