reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Witam

wiedziałam kiedy przyjść. :tak: Takie smakołyki tutaj serwujecie. :-)

agawa25 A zwykłą oliwą z oliwek próbowałaś? Oliwę i mąkę ziemniaczaną często lekarze proponują przy problemach skórnych.

kasiade Rybna to ta uliczka od Wałowej do placu Rybnego. A o 70E to możesz pytać na XXV-lecia (to chyba 3-4 sklep w ciągu od Jasnej), w Zenicie (trzy stoiska, największe szanse chyba na tym połączonym z dziecięcymi artykułami (nad Lotto), dalej na Słonecznej w drugim zdaje się murowańcu między Zenitem a Tesco. W innych miejscach też jest szansa. No i ten internetowy z wyprzedażami do którego Beti podawała link. (jest ten plus, że możesz w domu spokojnie pomierzyć, zobaczyć jak wygląda pod bluzką i jak niepasuje to odesłać)

agunia271 Ale na N zawsze było kto jest na forum. Tylko dotyczy to całego działu a nie tylko wątku.

reklama
ooooo Kurcze biedna Karola:szok::szok::szok::szok::zawstydzona/y:
Kasiu ale pyszności zrobiłas no no:tak::tak::tak::tak:

Agatka a może clotrimazol spróbuj???u mnie tez było zle z tym...

To ja kupie ten sampon:sorry:. Smarowanie oliwka nic nie daje.Natalia ma taki wianuszek jak tarka na glowie, strasznie to ostre.Tak mi sie wydaje ze co cos zrobie to pozniej jest gorzej.

To duzo w sumie tych szkrabkow z 2008.:tak:

A ja mialam nalesniki z serkiem i takie z bananem i dzemem brzoskwiniowym , w tatrzanskiej takie podawali:-)

reklama
Do góry