reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

i jutro sobota:-D

ja dziś posprzątałam w Oskara ubraniach i stwierdzam że jestem chyba niepoważna, że jeszcze mu kupuję ubrania na lato:eek: ale takie sa ładne..tylko oby lato gorace było żeby zdążył w tym wyjść:-)
musze z tajniaka za nie zapłacić;-)
:-D:-D:-D

No oby było gorące bo póki co kicha :no:

reklama
To tak na miły wieczór :-)
ballo045.gif

Resztę sobie dośpiewajcie :-D:-D:-D

cześć dziewczyny!!!

fajny czacik wczoraj miałyscie:tak::tak::tak:myśmy oglądali NDiNZ a potem poszliśmy spać:sorry::sorry::sorry::sorry:
Anitka to ciesz się mężem:laugh2:
Agatka gratki skończonej pracki:-)
Karolcia zdrówka chłopakom:tak::tak::tak:

o matko , a któraś się skarżyła ze ostatnio nie ma tu ruchu :-D

Agawa, Ania, Anita , Agunia , inne na A i nie tylko na A ,które nieopatrznie pominęłam , WITAM :tak::tak:
Mrówa jak odkurzacz ? zepsuty na amen ?? Jak będziesz na kupnie to daj znać , mąż pracuje w sklepie Rtv agd to może się za czymś rozglądnie :tak::tak::tak:

llaria puściła byś jakieś swoje zdjęcie może kojarzę , ja chodziłam często sama tzn z siostrą ale ona też w ciąży była .

Anita :szok::szok::szok::szok: jestem w ciężkim szoku ze możesz tyle przy dziecku zrobić :tak:, może i u mnie tak z rozpędu posprzątasz ???:-)

A mój Mysz ząbkuje i gorączkuje , ibuprofen jednak jest najlepszy .
Dziś już lepiej , odzyskał wigor i lata jak szalony :-D ze mną tylko trochę gorzej :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry