karolcia-83
Matuś Miniu i Karola :)
Ja pamiętam że pierwszą moją lekcję do dzisiaj :-) To był koniec sierpnia jakieś 8 lat temuA ja jutro, drogie Tarnowianki, rozpoczynam kurs na prawo jazdyPewnie jestem jedyną z Was bez prawka
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja pamiętam że pierwszą moją lekcję do dzisiaj :-) To był koniec sierpnia jakieś 8 lat temuA ja jutro, drogie Tarnowianki, rozpoczynam kurs na prawo jazdyPewnie jestem jedyną z Was bez prawka
![]()
Dana - ja też :-(Witam
Jakoś wypadła z rytmu forumowego
Karola Dominik ma już 2 zęby?wow szybki jest.
Witam
Jakoś wypadła z rytmu forumowego![]()
Ej, ej nie marudzić tylko wracać!!!Dana - ja też :-(
U nas tak do początku lipca trzeba być "dostępnym" ;-)- wypada wtedy rekrutacja, czasem inwentaryzacja albo remont ;-) a 1 lipca mamy radę tzw plenarnąKasia no już niedługo się pomęczysz a masz wolne tak jak wakacje czy jeszcze po cos idziecie? pytam bo niewtajemniczona jestem ;-)kiedy ta kawka?