reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

Hejka!!!

Kasia to Ci się remonty trafiły w pracy i w domciu:tak::tak::tak::-D:-D:-D
Agatka...ja bym zrobiła-herbatniiki lub biszkopty na spód(moga byc maczane w herbacie lub soku), na to krem do karpatki delecta orginalny(jest pyszny), truskawki na wierzch poukladać i zalać galaretką...leki i pyszny;-);-);-):-D:-D
Mini zdrówka dla Borysa:happy::happy::happy:

reklama
no ja mam dziś teatr koło 17.00, Doma jedzie już po 15.00 z tatą koleżanki:cool2::cool2::cool2:
Musimy się jakos zgadać o papierek;-);-) może jutro jakoś???Doma na na 8.00 to damy rade spokojnie;-);-)bedziemy wolni o 11 już ...a wieczór procesja , i w piątek wybieram się na ostatnią:tak::tak::tak:

hejka
Agawa tez pomyslałam o takim torcie jak Agunia pisała prosty i smaczny:tak: a dzieci takie preferuja;-)udanej imprezy:-)
a pogoda cos sie przejasnia ;-)
Kasiu to tłumy były :-D:-D:-D:-D:-D
Ania to pobalowaliscie na imprezie a ty w lipcu bedziesz ? moze jakies fotki wkleisz chłopaków co ?????
Agunia Mela tez jeszcze żadnej procesji nie opuściła;-)

Jutro mysle wziasc Mela i Kondziora na przejażdżke pociagiem :tak: pojkedzie z anmi jeszcze kolega Filip z mama co by nie było za nudno;-):-p

Siedze w pracy i właśnie się dowiedziałam że mi dokładają roboty, bo jedna dziewczyna na chorobowym w ciąży i trzeba komuś jej zadania przydzielić:-(
Ja chce na urlop.....

Hejka!!!

Kasia to Ci się remonty trafiły w pracy i w domciu:tak::tak::tak::-D:-D:-D
Agatka...ja bym zrobiła-herbatniiki lub biszkopty na spód(moga byc maczane w herbacie lub soku), na to krem do karpatki delecta orginalny(jest pyszny), truskawki na wierzch poukladać i zalać galaretką...leki i pyszny;-);-);-):-D:-D
Mini zdrówka dla Borysa:happy::happy::happy:
ja też robię czasem takie ciasto, tylko daję sernik z Delecty :-) - pyszny jest, ale lepszy na prawdziwym biszkopcie. Smakuje trochę jak ptasie mleczko:-)

Ja nie potrafię gotować , ani piec :no: Dobrze ze mój mąż jest wyrozumiały :-D
Ale na urodziny Borysa przygotowałam torcik , trochę z pomocą mamy :sorry2: bo ona upiekła biszkopt a ja tylko zrobiłam na wierzch dwuwarstwową galaretkę jedną z mlekiem a drugą z owocami . Ozdobiłam robalami z masy cukrowej ...
A jaka byłam z siebie dumna :tak: Zwłaszcza ze wszystkim smakował :-p

O takie coś
:

Załączniki

• IMG_2764.jpg
    IMG_2764.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Ja nie potrafię gotować , ani piec :no: Dobrze ze mój mąż jest wyrozumiały :-D
Ale na urodziny Borysa przygotowałam torcik , trochę z pomocą mamy :sorry2: bo ona upiekła biszkopt a ja tylko zrobiłam na wierzch dwuwarstwową galaretkę jedną z mlekiem a drugą z owocami . Ozdobiłam robalami z masy cukrowej ...
A jaka byłam z siebie dumna :tak: Zwłaszcza ze wszystkim smakował :-p

O takie coś :
lubię piec, z gotowaniem to róznie bywa, zalezy od nastroju.
teraz niestety raczej nie gotuję, zdaję się na mamy i męża.

Do góry