Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

brawo dla MatusiaWróciliśmy dzisiaj do Tarnowa i muszę się troszkę pochwalić :-) Matuś pięknie zakłada już sam sandałki. Tylko jak zakładam mu adidaski to się żali że nie potrafi ich ubrać.
Poza tym dzisiaj w Łańcucie powiedział że chce kupkę więc załatwiliśmy potrzeby pod drzewkiem i do domu dojechaliśmy z suchą wewnątrz pieluchą. Na zewnątrz była mokra bo Matuś zapomniał zamknąć butelkę z piciem
Niestety w domu były wojna Dawid-teść i teraz Dawid nie gada z ojcem. Pewnie teść jak zwykle miał pretensje że pojechałam do Przemyśla do lekarza a nie do Tarnowa![]()

Pojechałam sobie dzisiaj do Galerii Krakowskiej - chciałam popatrzeć sobie na jakieś buty tenisówkowo-balerinkowe, ale nic nie było. I nie mam w czym chodzić. (prawie, bo ostatnio większość mnie obgniata w różnych miejscach 

)
Nawet obawiam się, że XS też mogłoby być gdyby było. Co oni robią z tymi rozmiarami.
bo inaczej oczy na zapałkach będę musiała podtrzymywać
Noc była koszmarna. Najpierw Mateusz nie mógł usnął do 22:30 bo się bał (nie wiem czego) a potem Dominik wołał od północy co 2,5 godziny. Zaspałam dopiero przed 1. a o 5. Dawid mnie obudził bo zaspał na autobus. Nie wiem jak przetrwam ten dzień