reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

terminy, płes, imiona

oj zazdroszczę Wam ze znacie płeć, ja nadal wiem tyle że będzie albo chłopiec albo dziewczynka;-) Jak będzie chłopiec to może dam mu na imie Grześ po ojcu.
A jak dziewczynka to może Patrycja po siostrze

Ostatnia edycja:
reklama
Moja ostatnio na usg strzeliła focha i odwróciła się dupką, bo zaczęła ruszać szczęką, tak, jakby chciała coś ugryźć, a ja zaczęłam się śmiać, bo to takie słodkie było ;-) A że chcieliśmy już mieć pewność co do płci (Luby był ze mną na wizycie), to doktor miał problem, bo nijak nie dało się sprawdzić :-p Usg robił nam baaardzo długo, wyściskał mi strasznie brzuch, ale w końcu Mała pokazała "bułeczkę" ;-) W ogóle, u mnie zawsze tak jest, że jak mam wizytę, to się Młoda uspokaja :dry:

Mi z kolei bez problemu przychodzily do glowy imiona dla dziewczynki, dla chlopca echo..a od poczatku czulam ze bedzie to chlopiec. Wg umowy to maz wybral imie synkowi i po potwierdzeniu przez USG podal 2 opcje : Damian i Filip. Sklanialam sie ku drugiemu ale maz zawsze marzyl o Damianku (mowi ze sam tak chcialby miec na imie;-)) wiec ustapilam:tak:Teraz juz sama nie chcialabym innego:-D;-)

witam :-) My mamy termin na 30 października ale ginka mówi że w połowie października musimy być w gotowości:-)Bo mały Cyprianek bądź Krystianek bedzie chciał wcześniej do nas dołaczyc:-D

oj zazdroszczę Wam ze znacie płeć, ja nadal wiem tyle że będzie albo chłopiec albo dziewczynka;-) Jak będzie chłopiec to może dam mu na imie Grześ po ojcu.
A jak dziewczynka to może Patrycja po siostrze
dobrze ze tyle chociaż wiesz że chłopczyk lub dziewczynka :-D:-D:-Dżartuje sobie a jakie masz przeczucia bo ja odpoczatku domyslałam się że chłopczyk a na dziewczynkę tyje się wszędzie

reklama
Moje maleństwo urodzi się pod koniec października ok.25...:happy: Co do imion jest wielka dyskusja. Na początku myślałam, że będzie chłopak i uparłam się na imię Dawid... to mi moi kochani znajomi powiedzieli, że jakoś tak za hebrajsko... Nie wiem co im się nie podoba...:crazy: Potem lekarz powiedział, ze nie obiecuje ale prawdopodobnie będzie dziewczynka to koniecznie chciałam imię Nadia, ale w zeszłym miesiącu moja kuzynka urodziła i nazwała dziecię Nadia i pomyslałam, ze za dużo byłoby w rodzinie...:confused: więc jestem na rozstaju... Pomóżcie... Może Wy macie jakieś fajne pomysly...

reklama
Do góry