Kalinova
Fanka BB :)
Gratuluje [emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Super. Woedzialam że będzie dobrze :-)
![]()
![]()
Dziękuję Babeczki :-)
Jakbym jeszcze panikowała bez potrzeby to ściągajcie mnie na ziemię, bo to moja pierwsza ciąża i pewnie będę panikować ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratuluje [emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Super. Woedzialam że będzie dobrze :-)
![]()
![]()
Nie ma sprawy :-)Dziękuję Babeczki :-)
Jakbym jeszcze panikowała bez potrzeby to ściągajcie mnie na ziemię, bo to moja pierwsza ciąża i pewnie będę panikować ;-)
Jestem po wizycie. Wielkie ufff.... Pani dr nas uspokoiła i nie kazała mi już patrzeć na hcg i się zadręczać. Nasza fasolka jak się okazało jest tydzień młodsza niż z terminu OM, także 6 tydzień póki co a nie 7. Poza tym wszystko jest w porządku i to cudne serducho ale mega moment
Mamy kolejną wizytę za dwa tygodnie, do tego czasu mam zamiar karmić dziecko dobrymi emocjami. Pozdrawiam i dzięki za dobre słowa![]()
Ja idę do ginekologa w poniedziałek i będę wtedy też w 7 tygodniu i 5 bądź 6 dniu [emoji16] mam nadzieję, że też już będzie tyle widać bo planuje kręcić film telefonem by móc później wszystkim pokazać w domu![]()
Następna wizyta 14.12
Prenatalne 21.12
Wizyta 28.12
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Jak M pojdzie ze mną na kolejną wizytę, to będzie 10+1 i tez zamierzamy filmik telefonem robić żeby Laura w domu zobaczyła:-)Ja idę do ginekologa w poniedziałek i będę wtedy też w 7 tygodniu i 5 bądź 6 dniu [emoji16] mam nadzieję, że też już będzie tyle widać bo planuje kręcić film telefonem by móc później wszystkim pokazać w domu
![]()
![]()
Ja bym swojego też już wzięła, ale baranie to badania dopochwowe więc trochę krępuje mnie mysl, że ginekolog mi gmera a facet stoi obok [emoji16][emoji16] zabiorę swojego gdy już będzie przez brzuchJak M pojdzie ze mną na kolejną wizytę, to będzie 10+1 i tez zamierzamy filmik telefonem robić żeby Laura w domu zobaczyła:-)
![]()
![]()
Ja wzielam mojego na pierwszą wizytę i nie bylo źle, zero skrępowania :-)Ja bym swojego też już wzięła, ale baranie to badania dopochwowe więc trochę krępuje mnie mysl, że ginekolog mi gmera a facet stoi obok [emoji16][emoji16] zabiorę swojego gdy już będzie przez brzuch
![]()
![]()