Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No właśnie test ciążowy robiłam wczoraj i wyszła bardzo blada2 kreska dlatego dziś zrobiłam betę ale kompletnie nie wiem jak to czytaćWyłapałaś na badaniu prawdopodobnie bardzo wczesna ciaże, powtórz wynik po 48h
No tak,jest napisane. Powtórzę,bardziej mi chodziło o to czy taki wynik może już oznaczać bardzo wczesna ciążę,jestem w tym temacie zielona .Przeciez obok masz napisane, ze jesli jest mniej niz 25 to masz zrobic powtorke po 48h.
Co tu trudnego do odczytania?
No tak,jest napisane. Powtórzę,bardziej mi chodziło o to czy taki wynik może już oznaczać bardzo wczesna ciążę,jestem w tym temacie zielona .
Tak, ciaze uznaje sie od bety 5 wzwyzNo tak,jest napisane. Powtórzę,bardziej mi chodziło o to czy taki wynik może już oznaczać bardzo wczesna ciążę,jestem w tym temacie zielona .
DziękujęTak, ciaze uznaje sie od bety 5 wzwyz![]()
DziękujęTak, taki wynik oznacza bardzo wczesna ciaze. Zrob powtorke za 48h, czy dobrze przyrasta. Gratuluje![]()
Powodzenia, trzymam kciuki żeby beta pięknie rosłaDziękujęna początku kwietnia poroniłam 2 ciążę więc się cieszę
![]()