Powtórzyłam dziś badanie.Beta wynosi 79.4 - to chyba dobrze?Tak, taki wynik oznacza bardzo wczesna ciaze. Zrob powtorke za 48h, czy dobrze przyrasta. Gratuluje![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Powtórzyłam dziś badanie.Beta wynosi 79.4 - to chyba dobrze?Tak, taki wynik oznacza bardzo wczesna ciaze. Zrob powtorke za 48h, czy dobrze przyrasta. Gratuluje![]()
Gratulacje, sprawdź przyrost kalkulatorem no tutaj https://plodnosc.pl/kalkulator-beta-hcg/Powtórzyłam dziś badanie.Beta wynosi 79.4 - to chyba dobrze?Sporo wzrosła...
Raczej nie, po prostu na poczatku te wzrosty sa tak spektakularne, potem zwalniaja.Sprawdziłam, 426,7 % wyższy a piszą też że powinien zwiększyć się mniej więcej o 66%. To chyba sporo się zwiększył.Moze to oznaczać bliźniaki?
Oki dziękujęRaczej nie, po prostu na poczatku te wzrosty sa tak spektakularne, potem zwalniaja.