Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie taka kreska oznaczyła ciążęDziś z rana zrobiłam test. Czy taka kreska oznacza, ze jest pozytywny? Robiłam to 4dni przed planowanym okres
Zobacz załącznik 1435760
zawsze jest zaskoczenie jak widzi się dwie kreski, to jest niezapomniane uczucie. Moj syn ma już prawie półtora roku a jak przypomnę sobie ten moment, te pierwsze dwie kreski to mam ciarki…OMG!Przygotowywałam się na ten dzień a i tak jestem zaskoczona. Szczególnie, ze jeszcze miałam infekcje tydzień temu wiec nie nastawiałam się na ciąże
zawsze jest zaskoczenie jak widzi się dwie kreski, to jest niezapomniane uczucie. Moj syn ma już prawie półtora roku a jak przypomnę sobie ten moment, te pierwsze dwie kreski to mam ciarki
zawsze jest zaskoczenie jak widzi się dwie kreski, to jest niezapomniane uczucie. Moj syn ma już prawie półtora roku a jak przypomnę sobie ten moment, te pierwsze dwie kreski to mam ciarki
To jest czyste szczęście. Szczęście ale i boje się o wszystko co może pójść nie tak :/zawsze jest zaskoczenie jak widzi się dwie kreski, to jest niezapomniane uczucie. Moj syn ma już prawie półtora roku a jak przypomnę sobie ten moment, te pierwsze dwie kreski to mam ciarki…![]()
Normalne, że się boisz i niestety nie pocieszę Cię ale to nie mija. Ja też najpierw modliłam się, żeby wytrwać do tego 10 tyg. bo ponoć zmniejsza się ryzyko poronienia, później prenatalne i znowu stres czy na pewno dziecko zdrowe, później połówkowe, później byle do 24tc. Obecnie 33 tc i pomimo, że nic się nie dzieje to stresuję się żeby wytrwać to tego 37tc.To jest czyste szczęście. Szczęście ale i boje się o wszystko co może pójść nie tak :/