Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Strasznie coś aplikacja miesza w postachTo jest test Norweskii. Wodocznie co kraj to obyczaj
Na Majorce obecnie.. chodzi mi poprostu czy test mogl sie pomylic i tyleAha no to inna sprawa , ja po odstawieniu pierwsze 3 cykle miałam nieregularne ,a jesteś może za granicą ? bo jeśli tak to okres może się przesunąć
Test że zdjęcia jest negatywny, nie chodzi tu o to, że pionowa kreska jest mało wyraźną tylko o to, że te testy akurat pokazują ciążę tak : + |
Test że zdjęcia jest negatywny, nie chodzi tu o to, że pionowa kreska jest mało wyraźną tylko o to, że te testy akurat pokazują ciążę tak : + |
To jest test Norweskii. Wodocznie co kraj to obyczaj[/QUOTE]Strasznie coś aplikacja miesza w postachTest że zdjęcia jest negatywny, nie chodzi tu o to, że pionowa kreska jest mało wyraźną tylko o to, że te testy akurat pokazują ciążę tak : + |
A u Ciebie jest : | |
Czyli nie
A u Ciebie jest : | |
Czyli niestety negatyw.
Strasznie coś aplikacja miesza w postachTo jest test Norweskii. Wodocznie co kraj to obyczaj