G
Gość001
Gość
Ile dni od ostatniego współżycia w dni płodne można zrobić test ciążowy i będzie on wiarygodny?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja bym poczekala do 1616,17,18 sierpnia w tych okolicach dni powinna się rozpocząć
Ja polecam.Ja mam test z pink super czuły strumieniowy, czy ten test jest dobry, polecacie?
Wow gratulacjeJa zrobiłam najtańszy z apteki, chyba właśnie pinka w dniu spodziewanej miesiączki. Wracałam w pracy jakaś nie w sosie i miałam typowe objawy na okres, ale stwierdziłam, a walne sobie teścik niech stracę. Dwie grube krechy już po 1 cyklu starań. Głupi to ma farta.Dziś jestem w 17tc
![]()
16,17,18 sierpnia w tych okolicach dni powinna się rozpocząćZ jednej strony lepiej odczekać do dnia @ nie wiadomo kiedy doszło do zapłodnienia . Zrobisz za wcześnie i się rozczarujesz . A kiedy powinna przyjść @?
GRATULACJE!!!Ja zrobiłam najtańszy z apteki, chyba właśnie pinka w dniu spodziewanej miesiączki. Wracałam w pracy jakaś nie w sosie i miałam typowe objawy na okres, ale stwierdziłam, a walne sobie teścik niech stracę. Dwie grube krechy już po 1 cyklu starań. Głupi to ma farta.Dziś jestem w 17tc
![]()
Ja bym poczekala do 1616,17,18 sierpnia w tych okolicach dni powinna się rozpocząć