Truskawka1233
Fanka BB :)
Złe napisałam - chodziło mi o miesiączkę po porodzie synka
ze już dobrych kilka miesięcy przed miesiączka nie bolały mnie piersi tak jak teraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie mogę wstawić zdjęcia bo co chwilę mnie wywala. Ja byłam mistrzem w robieniu testów i tak wyglądał mój negatywny, niestety pomimo że widziałam druga kreskę. Zależy też w którym dniu cyklu jesteśAlbo mam zwidy albo faktycznie jest cień cieni , dla świetego spokoju pojde jutro na krew chociaż obstawiam ze będzie ujemny![]()
Tak, raczej powinien pokazać. Najlepiej poczekaj jeszcze parę dni i powtórz test. Z moimi cyklami też różnie bywa, dlatego test zrobiłam 6 dni po dniu spodziewanej miesiączki i miałam dwie wyraźne krechyTeoretycznie 28 ale pewności nie mam bo tak jak wspomniałam wyżej rozregulowały mi się cykle , jeśli faktycznie jutro powinnam była dostać miesiączkę to myśle ze już dzisiaj dwie grube krechy powinien pokazać test ciążowy
Właśnie tak jak pisałam, ja robiłam prawie tydzień po spodziewanej miesiączce i były wyraźne kreski, ponad to z porannego moczu. Wcześniej nie robiłam testów tj. przed lub w dniu spodziewanej miesiączki więc nie wiem jakie by wyszłyDlatego jutro jeśli zdążę pojde pobrać krew , lepiej się upewnić na 100 procent , akurat w moim przypadku kiedy byłam w ciąży z synem test pokazał dwie wyraźne kreski już 9 dni po owulacji nigdy nie wiadomo jak to jest , naczytałam i nasłuchałam się o przypadkach gdzie dopiero w dniu miesiączki albo po spóźnionej @ test wyszedł pozytywny