I
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie odczytuje się testów kilka godzin później, więc żadna z nas nie wie, czy Twój test jest pozytywny czy negatywny. Zrób nowy i pokaż go od razu.Kochane kobitki mam do was takie pytanie
Czy ten test jest Pozytywny czy też nie?
PS. Jest żółtawy ponieważ zdjęcie było robione kilka godzin później
Kreska która jest widoczna wyszła od razuNie odczytuje się testów kilka godzin później, więc żadna z nas nie wie, czy Twój test jest pozytywny czy negatywny. Zrób nowy i pokaż go od razu.
Według mnie negatywny, widać że zdjęcie robione 23 lipca od tego czasu nie powtorzylas testu?Kochane kobitki mam do was takie pytanie
Czy ten test jest Pozytywny czy też nie?
PS. Jest żółtawy ponieważ zdjęcie było robione kilka godzin później
Powtórzyłam dwa razy i wyszło podobnieWedług mnie negatywny, widać że zdjęcie robione 23 lipca od tego czasu nie powtorzylas testu?
Ale napisałam: nie odczytuje się testów kilka godzin po czasie, więc nie jesteśmy w stanie odpowiedzieć czy jest pozytywny czy nie. Pinki płytkowe często pokazują kreski fabryczne, które wyglądają podobnie jak ta. Kreska testowa musi mieć różowy barwnik. Zrób nowy test to ocenimy.Kreska która jest widoczna wyszła od razu
Test był odczytany w przeciągu 5 minut od zrobienia
Zdjęcie testu wykonałam tylko później tak jak napisałam w pytaniu