Burzynska17@
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak wynik pojawił się w ciągu jakiś maks 2 minutWygląda na pozytyw. Odczytany w czasie? Poszłabym zrobić betę.![]()
Wygląda na pozytywnyHejka. Czy taki test jest już napewno pozytywny?Jestem dzis 11/12 dpo. Nie wiem dokładnie kiedy była owulka czy 24 czy 25 sierpnia.
No też tak myślę. W ciąży z córką test mi wyszedł od razu dwie grube czerwone krechy no ale jak się dowiedziałam to już był 7 tc. Mam nieregularne miesiączki więc to że się okres spóźniał to nie było nic dziwnegoWedług mnie, pozytywny![]()
Zdecydowanie pozytywnyCzęść dziewczyny jestem tu nowa zrobiłam dziś test pomóżcie ?Co myślicie?
pozytywnyCzęść dziewczyny jestem tu nowa zrobiłam dziś test pomóżcie ?Co myślicie?