D
Deleted member 176021
Gość
Jesteś w ciążyHej dziewczyny podpinam się do pytania o to czy mogę uważać test za pozytywny? Robiłam go dzisiaj rano. Miesiączka spóźnia mi się dwa dni. Bardzo proszę o podpowiedź bo zaczynam wariować![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jesteś w ciążyHej dziewczyny podpinam się do pytania o to czy mogę uważać test za pozytywny? Robiłam go dzisiaj rano. Miesiączka spóźnia mi się dwa dni. Bardzo proszę o podpowiedź bo zaczynam wariować![]()
Zdecydowanie pozytywnyHej dziewczyny podpinam się do pytania o to czy mogę uważać test za pozytywny? Robiłam go dzisiaj rano. Miesiączka spóźnia mi się dwa dni. Bardzo proszę o podpowiedź bo zaczynam wariować![]()
Ginekolog może jeszcze nicoś nie zobaczyć jeżeli to wczesna ciąża. Ja proponuję zrobić betahcg z krwi - najlepiej 2 razy czy dobrze przerastaJejku dziewczyny obyście miały rację! brałam clostilbegyt przez ostatnie 3 miesiące. w tym miesiącu dostałam zastrzyk (ovitrelle) na pęknięcie pęcherzyka dlatego nie mam pewności co do testu. Do ginekologa idę w czwartek.
Kochana jak nic ciąża krechy aż bijapo oczach. GratulacjeHej dziewczyny podpinam się do pytania o to czy mogę uważać test za pozytywny? Robiłam go dzisiaj rano. Miesiączka spóźnia mi się dwa dni. Bardzo proszę o podpowiedź bo zaczynam wariować![]()