Nika_Ika
Zaangażowana w BB
Haha ja mam dzisiaj 40dc przy cyklach 31dniowych a dalej gdzieś jest nadzieja, że może akurat coś
Także ten..życzę nam z całego serca![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Haha ja mam dzisiaj 40dc przy cyklach 31dniowych a dalej gdzieś jest nadzieja, że może akurat coś
Także ten..życzę nam z całego serca![]()
Moj cykl trwa 36-41 dniAutorko ilu dniowe masz cykle??? Jeski regulralne to nie ludz sie ,bzdurnymi gadkami, bo rozczarowanie jest większe, przy regularnym cyklu ,test w dniu @ pwinien być pozytywny, choćby choćby z blada kreska , jeśli masz wątpliwości idz na bete ,ona da 10p%
Mi test po 7 dniach dał ledwo widoczna druga kreskę więc nie do końca masz rację. (Robiłam również test po 4 dniach spóźniającej się miesiączki i wyszedł negatywny )Autorko ilu dniowe masz cykle??? Jeski regulralne to nie ludz sie ,bzdurnymi gadkami, bo rozczarowanie jest większe, przy regularnym cyklu ,test w dniu @ pwinien być pozytywny, choćby choćby z blada kreska , jeśli masz wątpliwości idz na bete ,ona da 10p%
No to masz nieregularne , a wiesz czemu takie są?? Mialas kiedyś monitoring owulacji?który masz dzis dc?Moj cykl trwa 36-41 dni
Tak, mam komorki rakotworcze (sa one czesto kontrolowane) i przeszlam pare operacji, ale moim cyklem sie nie martwie w moim stanie ciesze sie ze wg je mamNo to masz nieregularne , a wiesz czemu takie są?? Mialas kiedyś monitoring owulacji?który masz dzis dc?
Dzisiaj jest to 41 dzienTak, mam komorki rakotworcze (sa one czesto kontrolowane) i przeszlam pare operacji, ale moim cyklem sie nie martwie w moim stanie ciesze sie ze wg je mam![]()
No to masz nieregularne , a wiesz czemu takie są?? Mialas kiedyś monitoring owulacji?który masz dzis dc?