Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jeżeli to pierwszy test zrobiony w tym cyklu, to nie iest miarodajny i nic nie pokaże.Dziewczyny okres dostałam 9 października dziś zrobiłam test owulacyjny wyszedł jak na zdjęciu kreska testowa jest jaśniejsza ale mimo wszystko dość intensywna co o tym myślicie?
Nie, to już 6 test, testuje sie od 20 października, 20 października była prawie niewidoczna druga kreska, w kolejnych dniach już bardziej widoczna, ale żaden test nie pokazał kreski ciemniejszej niż kontrolna... Dziś mozna powiedzieć że jest najciemniejsza z wszystkich 6 testów, tylko... wciąż jakby negatywna... zastanawiam się czy może być tak, że pomimo wystąpienia owulacji test nie będzie pozytywnyJeżeli to pierwszy test zrobiony w tym cyklu, to nie iest miarodajny i nic nie pokaże.
Powiem to, co było powiedziane w poprzednim temacie - tylko monitoring prawdę powie. Wiec poczekaj i zróbgo w nast. cyklu.Bo teoretycznie juz powinnam być po owulacji patrząc na długość mojego cyklu i dzień cyklu w jakim jestem dzisiaj
Absolutnie nie stawiam żadnych doagnoz ani nie chce straszyć, ale racja, że monitoring powie prawdę. Nie mogłam zajść w ciążę, okres miałam regularnie jak w zegarku, a testy owu takie prawie, prawie, ale jednak negatywne. Okazało się że nie miałam owulacji, pęcherzyki przerastały co miesiąc w torbiele i się z czasem wchłanialy. Więc tylko monitoring choć jednego cyklu, żeby zobaczyć czy wszystko hula jak powinno. Jak wiesz, że działa, to wtedy moim zdaniem można się opierać na tych testach i łączyć je z innymi objawami typu śluz itp. Udało się to naprawić, ale bez monitoringu nie podejrzewałabym w ogóle takiego problemu.Bo teoretycznie juz powinnam być po owulacji patrząc na długość mojego cyklu i dzień cyklu w jakim jestem dzisiaj