reklama

Test po stosunku

Witam , czy 30 dni pod stosunku wynik testu z rannego moczu jest pewny ? Czy któreś z was zdarzyło się że po takim czasie wyszedł negatyw. A jednak u ginekologa pokazało co innego? Jutro mam gina trochę się obawiam miałam spóźniona miesiączkę o 12dni i wystąpiło tylko 3 dniowe krwawienie

reklama
Witam , czy 30 dni pod stosunku wynik testu z rannego moczu jest pewny ? Czy któreś z was zdarzyło się że po takim czasie wyszedł negatyw. A jednak u ginekologa pokazało co innego? Jutro mam gina trochę się obawiam miałam spóźniona miesiączkę o 12dni i wystąpiło tylko 3 dniowe krwawienie
Wszystko zależy kiedy masz owulację, od niej 10-14 dni powinien wyjść test.
Do póki beta nie będzie około 1000 to gin nic nie zobaczy.

30 dni po stosunku test powinien coś pokazać.
Jeśli nic nie pokazuje to i raczej nic nie ma.
Natomiast u gina i tak raczej nic nie pokaże. Gdyby oczywiście coś było, bo u gina znowu 30dni może być za wcześnie.

Natomiast 3dniowe krwawienie mogło być okresem, skąpym i krótkim ale jednak.

To 3dniowe krwawienie to prawdopodobnie był okres.
Robiłaś jakiś test wcześniej? Po takim czasie nie ma szans na negatyw, jeżeli jest ciąża.
Gina masz, bo obstawiasz ciążę?

Stres, zmiana klimatu, zmiany diety , baa nawet zmiana otoczenia np praca ma wpływ na kobiecy cykl. Nie jesteś w ciąży

reklama
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry