holenderka92
Fanka BB :)
mialam ciaze biochemiczna, ktora zakończyła się 4 grudnia, cykle mam zazwyczaj 35 dniowe, wcześniejsze zbliżenie 14 poza tym nicA ostatnia miesiączka kiedy ? Czyli pierwsze zbliżenie w cyklu od 19 grudnia ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mialam ciaze biochemiczna, ktora zakończyła się 4 grudnia, cykle mam zazwyczaj 35 dniowe, wcześniejsze zbliżenie 14 poza tym nicA ostatnia miesiączka kiedy ? Czyli pierwsze zbliżenie w cyklu od 19 grudnia ?
HejCześć dziewczyny. Podzielcie się informacja w którym dniu cyklu wyszedł Wam test pozytywny i ile beta wynosiła? W którym dniu wypadła owulacja i przy jak długich cyklach ?![]()
Cykle 28dniowe, pozytywny test w 26dc, owulacja 12dc (potwierdzona monitoringiem) beta z 26dc wynosiła 16,5Cześć dziewczyny. Podzielcie się informacja w którym dniu cyklu wyszedł Wam test pozytywny i ile beta wynosiła? W którym dniu wypadła owulacja i przy jak długich cyklach ?![]()
Tak, pozytywnyPozytyw? Jestem dzień przed spodziewana miesiączka ale jakoś mnie natchnęło na test bo mi wszystko śmierdzi