Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie wiem kiedy była jestem nowa w tym temacie. To nasz pierwszy cykl starań. 4 lipca miałam wizytę u gin i bylam przed owulacja. 11 lipca miałam silny skurczowy ból w podbrzuszu centralnie pod pękiem. Nigdy wcześniej mi się to nie zdarzyło i nie wiem czy to był ból na owulację czy coś innego.Najważniejsze pytanie kiedy była owulacja ?
18 lipca powinnam mieć miesiączke i tego dnia test był negatywny. Powtórzyłam test dziś rano tj. 20 lipca i nadal nic.Nigdy nie robiłam testów przed terminem miesiączkiszczerze to trochę nie wiem po co.
Jeżeli te Twoje cykle są dłuższe to poczekaj. Jak krotsze to już by było widać.
No to poczekaj na okres.18 lipca powinnam mieć miesiączke i tego dnia test był negatywny. Powtórzyłam test dziś rano tj. 20 lipca i nadal nic.
Wiem że mam czekać, nie tego dotyczyło moje pytanie.No to poczekaj na okres.
ja zrobiłam przed, bo bardzo bolała mnie głowa (gdzie to zawsze byl objaw zbliżającej sie miesiączki), chcialam upewnić sie ze mogę cos przeciwbólowego wziac I mnie tknęło wtedy zeby zrobić test, który wyszedł pozytywnyNigdy nie robiłam testów przed terminem miesiączkiszczerze to trochę nie wiem po co.
Jeżeli te Twoje cykle są dłuższe to poczekaj. Jak krotsze to już by było widać.