Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czyli cos może byc na rzeczy? Jestem 14 od stosunku i jutro zastanawiam sie czy iść na betę. Ten ten robiłam 8 dni poJa miałam taki ultra duszek dwa dni przed datą spodziewanej miesiączki- ale wiadomo - różnie bywa.
Może odczekaj dzień czy dwa,kup czuły test (np facelle z Rossmana) i spróbuj jeszcze raz z pierwszego moczu![]()
To czemu nie zrobisz na swieżo teraz, tylko pokazujesz test sprzed tygodnia?Czyli cos może byc na rzeczy? Jestem 14 od stosunku i jutro zastanawiam sie czy iść na betę. Ten ten robiłam 8 dni po
Bo dzis natrafiłam na ti forum i zwyczajnie chciałam spytać zanim zrobię nowyTo czemu nie zrobisz na swieżo teraz, tylko pokazujesz test sprzed tygodnia?
Ale wiesz, że jeżeli jesteś w ciąży to dzisiejszy test nie powinien pozostawić złudzeń i będzie o wiele ciemniejszy? Jeżeli wyjdzie druga kreska to pójdź na betę. Po co gdybać, test ciążowy to max 20 złBo dzis natrafiłam na ti forum i zwyczajnie chciałam spytać zanim zrobię nowy