Mama23?????
Fanka BB :)
Ten test co.wstawilas zdjecie jest negatywny . Nic nie jest na rzeczy jak sugerujesz sie ta kreska . Zrob bete jak nie dostaniesz krwawieniaCzyli nigdy nie pokazywał jak nie była ciąża ? Czyli u mnie jest coś nq rzeczy chyba
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ten test co.wstawilas zdjecie jest negatywny . Nic nie jest na rzeczy jak sugerujesz sie ta kreska . Zrob bete jak nie dostaniesz krwawieniaCzyli nigdy nie pokazywał jak nie była ciąża ? Czyli u mnie jest coś nq rzeczy chyba
Nastraszył Cię niewybarwiony test odczytany po czasie?Pink nastraszył mnie solidnie w tym momencie, ale i tak pójdę na bete
No głupio to brzmi ale no nastraszył , niby wiem zachodzą reakcje chemiczne ale u kobietek na inny forum pisało że po czasie miały kreske a pozniej ciazaNastraszył Cię niewybarwiony test odczytany po czasie?
A nie wiem, moze ptaki zakładające gniazda za oknem nie wrożą Ci ciąży? Bo stopień prawdopodobieństwa jest podobny.
Tak tak, to idź trolluj na innym forum. W ile Ci się ten okres spóźnił, że podejrzewasz ciążę? Kiedy był ostatni stosunek?No głupio to brzmi ale no nastraszył , niby wiem zachodzą reakcje chemiczne ale u kobietek na inny forum pisało że po czasie miały kreske a pozniej ciaza
A ile jrsteś dni po owulacji?No głupio to brzmi ale no nastraszył , niby wiem zachodzą reakcje chemiczne ale u kobietek na inny forum pisało że po czasie miały kreske a pozniej ciaza
Chciałabym trolować naprawdę ale no cóż chciałam tylko zapytać cxy jest możliwa ciaza w tym przypadkuTak tak, to idź trolluj na innym forum. W ile Ci się ten okres spóźnił, że podejrzewasz ciążę? Kiedy był ostatni stosunek?
Tak pojawila sie I bylo brak ciazy . W poprzednich ciazach wychodzila rozowa delikatna kreska 2 dni przed okresem . A w tej ciazy 2 grube rozowe krechy 4 dni po miesiaczce . Szara kreska to nie pozytywny testA pojawiła się u was kreska testowa kiedyś? Kurcze no daje mi do myślenia ta szara kreska nie wiem ale dzięki za odpowiedzi
Tak wyszły kreski testowe i nie było żadnej ciąży. Po prostu czasem się zdarzy że test jest biały a czasem wychodzi kreska testowa która nie oznacza ciąży . 14 dni od stosunku test ciążowy pownine być wiarygodny . Zamiast myśleć zrób betę raz i będziesz mieć spokójChciałabym trolować naprawdę ale no cóż chciałam tylko zapytać cxy jest możliwa ciaza w tym przypadku