Mama Kubusia❤️
Aktywna w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Raczej brakuje jeszcze. Te testy u mnie często wychodziły prawie pozytywne, podczas gdy innej firmy w tym czasie były jeszcze daleko od pozytywuHej
Jak uważacie któryś z tych testów jest pozytywny?
Ja tym testom wogóle nie ufam, bo one wychodziły mi pozytywnie w cyklu, w którym miałam u gin potwierdzony brak owulacjiHej
Jak uważacie któryś z tych testów jest pozytywny?
To moja siostra miała odwrotnie. Testy wychodziły jej negatywne a owulację miała potwierdzoną u swojego lekarza. Po tym czasie zaczęła robić testy około 11:00 i 23:00 i najmocniejsza kreska właśnie jej wyszła o tej 11:00 a już wieczorny test był podobny do moich testów. Więc się zastanawiam czy u mnie nie było właśnie podobnieJa tym testom wogóle nie ufam, bo one wychodziły mi pozytywnie w cyklu, w którym miałam u gin potwierdzony brak owulacji![]()
U mnie miesiąc temu bardzo ładnie wychodziły te testy a ten miesiąc to tragediaRaczej brakuje jeszcze. Te testy u mnie często wychodziły prawie pozytywne, podczas gdy innej firmy w tym czasie były jeszcze daleko od pozytywu![]()
Właśnie zeskanowałam testy na tej aplikacji i tak to wszystko wyglądaJa je kupowałam ale nigdy nie byłam pewna czy już peak czy po .
Zainstaluj premon aplikacje i skanuj test I będzie wiadomo czy już peak czy może spadek lh .
Wtedy aplikacja fajnie pokaże peak
Polecam testy easyhome na amazon 100sztuk kosztuje 100zl