reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Testy i bety

reklama
Tak tak wiem kochana , beta po takim czasie to w tysiącach jest .... najbardziej właśnie to zrobić 14 dni po , tak już mieć pewność, a to już nie robisz testów sikanych pewnie ? Przez to cała sytuacje , ja już chyba dostanę karte stałego klienta w labolatorium , bo trudno będzie mi się przekonać do tej formy testów z plastiku , bo takich cudach 😅
I jak ?

Wróciłam od ginekologa( ale teraz się dopiero odzywam ) powiedział że wszystko w porządku żadnych zmian , tylko śladową ilość płynu w zatoce douglasa i brak pecherzyka w jajniku wiec lekarz stwierdził ze mogl byc to cykl bezowulacyjny , testy powiedział że on nie uznaje jeśli beta ujemna to nie ma o czym rozmawiać , powiedział żebym zrobiła badania i przyjść na leki na wywołanie i tyle w sumie, plus spytał się po ilu dniach beta powiedziałam że po 30 więc odrazu powiedział że nie ma takiej opcji aby coś z tego wynikło , a testy powiedział że nie raz już miał pacjentki co przyszły z testem a w krwi nic , i musiał im powiedzieć że nie ma bobasa , więc jestem w szoku że sam lekarz też miał takie przypadki , oni bazują tylko na krwi więc no.....

Ostatnia edycja:
Wróciłam od ginekologa( ale teraz się dopiero odzywam ) powiedział że wszystko w porządku żadnych zmian , tylko śladową ilość płynu w zatoce douglasa i brak pecherzyka w jajniku wiec lekarz stwierdził ze mogl byc to cykl bezowulacyjny , testy powiedział że on nie uznaje jeśli beta ujemna to nie ma o czym rozmawiać , powiedział żebym zrobiła badania i przyjść na leki na wywołanie i tyle w sumie, plus spytał się po ilu dniach beta powiedziałam że po 30 więc odrazu powiedział że nie ma takiej opcji aby coś z tego wynikło , a testy powiedział że nie raz już miał pacjentki co przyszły z testem a w krwi nic , i musiał im powiedzieć że nie ma bobasa , więc jestem w szoku że sam lekarz też miał takie przypadki , oni bazują tylko na krwi więc no.....
Mówiłam ci to samo na temat testów. :)

Ja lubię jednak testować :) ale już się niczego nie dopatruje kreska albo jest konkretna albo jej nie ma, żadnych cieni i duchów ;) jak ma być to będzie a beta tylko potwierdzi ;) powodzenia !

Moja beta po 48 H. W normie.. Czyli chyba jest okej ale nie wiem czy nie za mało przerosło przez te 48 H 🤔

Załączniki

• IMG_20230217_175448.jpg
    IMG_20230217_175448.jpg
    118,9 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Do góry